Bewust zijn van jouw communicatie met jezelf voor Leven in jouw gewenste situatie 3x interactieve Masterclasses in 6 weken plus mastermindgroep 9 weken

                                    
                                    

High End transformaties
Zelf Leiderschap nemen voor je eigen leven
Revolutionaire andere denkwijze

Voor Leven in jouw gewenste situatie
Oprecht Geluk ervaren.
Als je je leven echt wilt verander maar dan nu ook eens echt.
Kom dan naar niet traject en verander jouw Leven.

Leef wie je wilt zijn en handel hier ook naar.

Gelukkig zijn

Wat verandert er bij Leven  in jouw gewenste situatie

20 jaar geleden was mijn wens te werken onder schooltijden en mijn kinderen zelf weg te brengen en op te halen. Dat was niet gewoon in mijn branche. Er waren wat haken en ogen, voor en tegenstanders.  Ik ben met de leiding gaan praten. Over de voordelen en de nadelen en vroeg of ik mocht inventariseren wat mijn collega’s hiervan zouden vinden.
Vrij  snel kreeg ik het fiat eens te onderzoeken en uit te werken wie dit graag allemaal wilden van mij collega’s en wie niet. En waarom. Ik onderzocht wat er allemaal mogelijk was.Welke tijden.  Ik had een kort lijntje met mijn collega’s en mijn leiding.
Ik was vol vertrouwen in de uitkomst.
In een half jaar tijd was mijn  wens werkelijkheid. Ik bracht zelf mijn kinderen naar school en haalde ze weer op. Wat een fijn gevoel gaf dat.
De leiding constateerde dat er minder verzuim was onder de ouders. Een win win situatie uiteindelijk.

Keuzen maken
Durven de verandering in te zetten

Mijn beproefde methode is in staat om jouw te begeleiden voor leven in jouw gewenste situatie, te veranderen naar wat je wel wenst te ervaren.

Wat is jouw gewenste situatie en hoe creëer je die voor jezelf?
Weet je wat je wenst en komt dit ook naar je toe of vraag je jezelf steeds hoe dan?

Op al deze vragen antwoord vinden? Dan nodig ik je uit om met een open mind naar de masterclasses en persoonlijke coaching.
Je zult vele antwoorden krijgen over het waarom  en het hoe. Laat je verrassen en inspireren.
magie ervaren van jouw Leven

Voor leven in je gewenste situatie

jouw leven veranderen door middel van een andere denkwijze

+ Te vertrouwen op jezelf?
+ Die keuze en acties durft te nemen die leiden naar je gewenste situatie?
+ Jezelf waardevol voelen
+ Vertrouwen dat wat jij wenst ook komt in je leven
+ Ontvangen van jouw gewenst situatie

Keuzes durven maken voor Leven in jouw gewenste situaties op alle vlakken. Werk collega’s werkplezier betrokkenheid, thuis kinderen en partner, vrienden.
Jezelf zien als hoofdpersoon van jouw leven in jouw wereld.
Vertrouw erop dat jij jezelf het beste kent.
Je maakt de revolutionaire denkwijze voor leven in jouw gewenste situatie eigen.

Zie data in agenda 3 keer 2,5 uur interactieve masterclass in Nijmegen.

Elke keer een persoonlijke glasheldere intentie zetten wat jouw gewenste situatie is. 

Jij voelt:
“Dit is mijn moment om mijn leven zelf in de hand te nemen, mijn hoofdrol bewust te gaan nemen in mijn leven. Het Bewustzijn te laten creëren wat ik wel wil ervaren in mijn leven. En als mens simpel ontvangen “

Je onwetendheid verkleinen voor leven in jouw gewenste situatie. Bewust Leiderschap nemen in je eigen leven. Lef voor Leerbereidheid en Veranderbereidheid.

Heb jij interesse en lef samen met mij als inspirerende mentor, voor Leven in jouw gewenste situatie te gaan?
Bewust verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven.
We zijn met een klein groepje van. .

Jouw leven in beweging naar wat je wel wenst ervaren.
In 6 weken
In 3 masterclasses van 2,5 uur met
op verzoek 1 op 1 coaching via de telefoon
plus 9 weken in de mastermindgroepsapp. waar we met zijn allen resoneren voor wat we wensen te ontvangen in een kleine groep

Heb je interesse dan kun je contact opnemen met Ellen Louter via    e.louter@gmail.com of bel haar +31 636 505 945

Heb je nog vragen stel ze gerust. Ik ben er voor jou.

Deze klanten gingen je voor:

Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter Klerkx

 

 In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. O nee dat ga ik niet doen. Ik ga niet in de paniek ik ga niet mee. Dat is helemaal niet nodig. Het komt goed. Anders vind ik wel ander werk. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt.
Hanneke: