De omgekeerde wereld

De wereld

Jaren geleden werd ik in de vol of niet volle koffiekamer door 1 collega op de hak genomen. Dit deed ze keer op keer.
Ik had er geen last van. Ik voelde meer voor haar wat het haar doet om zo tegen mij en over mij te praten. (Wat zij overigens zelf niet voelde op dat moment) Voor mij was het O.
Het stak allemaal geen hout in mijn ogen.

Op een gegeven moment zeiden mijn andere collega’s op de gang tegen mij:  “dat je je dat allemaal laat zeggen.”
Toen dacht ik nu krijgen mijn anderen collega’s er last van, dat wil ik niet.

Ik ben naar de pester toegestapt in een lege ruimte en heb haar persoonlijk gevraagd te stoppen met wat ze deed naar mij toe in een volle koffiekamer. Mij raakt je niet maar andere collega’s wel. Ik wil dat je stopt.

Ik was zeer duidelijk.

Even later werd ik op het matje geroepen bij mijn manager.
Of ik deze collega met rust wil laten. Dit is niet gepast, werd mij vertelt.  

Dit is echt de omgekeerde wereld.

De collega heeft nog even stuiptrekkingen gehad, hierna is ze gestopt met ongepast woordgebruik naar mij.  

Soms zit de wereld er zo gek uit. Dit zit zo niet in mijn belevingswereld.
Ik snap dit ook echt niet.  

Ik zie keer op keer dat het wel in de wereld gebeurd. Ik vraag me wel eens af : “Wat brengt het jou, dat je zo doet. Is het aandacht. Is kijk mij eens ik overheers over jou. Wat is de redenatie van deze mensen.

Het maakt de wereld in ieder geval niet een fijnere plek om te zijn. Zeker niet als je meegaat resoneren.

Met de kennis van nu. Doe ik het nog anders. Ik ga resoneren met wat ik wel wens. Mijn ideale situatie is dat dat ik rustig in de koffiekamer kan zitten en als ik dit wens inspirerende gesprekken heb.
Dit werkt altijd. Soms stoppen mensen zelf in het midden van de zin. In mijn wereld is dit een fijne manier om te communiceren. Ik merk dat de wereld op mij reageert en ik dus altijd fijne inspirerende gesprekken heb met mensen.
Heel fijn hoe makkelijk dit gaat.   

Wie wil jij zijn? Hoe wil jij je voelen in jouw wereld?
Wil jij het verschil maken in jouw wereld?
Leven zoals je wenst te leven. Vol plezier met zelfvertrouwen in een flow.
Je kunt beginnen met mijn methode een bewezen ander denkwijze.
Deze methode werkt ook voor jou.

Bel me 06-36505945

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *