Een goed vertelt verhaal is goud waard Storytelling interactieve dag met lunch

Herken je dat? Iemand vertelt een verhaal en je luistert ademloos tot het einde. Zo wil jij ook vertellen. 1ste tip breng humor en oprecht gevoel in je verhaal. Oeps dit zijn al gelijk 2 tips. Een verhaal hoeft niet perfect te zijn maar wel aaibaar voor je publiek en jezelf.

Heb je je wel eens gerealiseerd dat jouw leven bestaat uit verhalen die jezelf beleeft en vertelt aan de ander aan jezelf in je hoofd. Elke dag weer. Wil je leren hoe jejezelf verhalen vertelt waar je blij van wordt. Waar je ogen van gaan sprankelen. Het is jouw leven. Hoe wil jezelf herinnerd worden. Wat vertel jij jezelf en wat laat je zien en horen aan de ander?  Je kunt overal verhalen over vertellen. De kunst is om gehoord te worden. Leer vertellen en leer van jezelf. De kracht van verhalen ophalen. We houden ons ook gelijk aan een aantal spelregels zodat er een veilige omgeving is.

Een verhaal delen, vertellen. Hoe doe je dat zo dat mensen blijven luisteren. 

Verhalen maken deuren open naar binnen toe. 

Niet alle verhalen beginnen met er was eens

Wat jij gaat leren

Je leert een micro story te vertellen.

Wat is nu een goed verhaal. Je krijgt ingrediënten van een goed verhaal. Je gaat het zelf doen zodat ook jouw verhalen gehoord worden.  

’s middags gaan we met de reis van de held aan de slag. waarin in 12 stappen stappen uitgelegd worden wat je allemaal kunt beleven op je reis. Want geen enkel verhaal is het zelfde. Je gaat naar huis met verhalen die raken.  

Je leert narratieve vragen te stellen aan jezelf aan de ander, zodat je de kern van je verhaal kan vertellen en mensen blijven luisteren.  Ik vertel ook over ingrediënten waar niet veel mensen bij stil staan. Nieuwsgierig geworden en wil jij ook een goed verhaal vertellen. 

Met storytelling zet je een een bewuste verandering in beweging.

Dit klanten verhaal heeft alle ingredienten in zich: Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter K 

Nieuwsgierig geworden en heb je een vraag of wil je je aanmelden neem dan contact met mij op 0 636 505 945 

Ik vind het leuk om je te onmoeten