Het bewustzijn van de imperfectie van perfectie

Het bewustzijn van de imperfectie van perfectie
Interactieve masterclass

We zitten met zijn allen in een paradigmashift.
Er gebeurt heel veel op alle gebieden in de evolutie van de mens én op wetenschap gebied. Kennis is overal en voor iedereen.

Hoe blijf je bij jezelf én ga je ook mee de vernieuwing in. Hoe ga je met jezelf om. Voor jezelf gaan is niet egoïstisch. Als je er voor jezelf bent dan kun je er ook voor de ander zijn.

Leef je gelukkig én met plezier én ben je vitaal. Zit je goed in je eigen energie ten alle tijden, wat er ook in de wereld buiten je om gebeurd. Kom je tijd te kort in deze maatschappij. Ervaar je financiële druk. Hoe blijf je gelukkig. Hoe blijf je rustig in je hoofd. Zijn jouw lichaam én geest én hart én spirit met elkaar in verbinding. We leven in een én, én maatschappij. Zo sluit het ene het andere niet uit. Keuzes maak je altijd zelf ook al lijkt dat niet altijd zo.

Onder tussen weten we allemaal dat alles energie is. We zijn met zijn allen verbonden met elkaar. Een steeds groter aantal is zich bewust van deze energie en reageert hier ook bewust dan wel onbewust op. 
Je kunt je op elke frequentie afstemmen. Er komen steeds hogere frequenties beschikbaar. Hierdoor kom je steeds makkelijke in de flow van je leven. En merk je dat alles mogelijk is. Wat wil je groter maken in je leven? Ben je een volger van het verleden of nodig je de toekomst uit.

Ik ga uitleggen wat het betekent voor ons deze beschikbare hogere frequenties. Ik laat het je voelen en ervaren. Leven van binnen naar buiten lijkt een steeds grotere uitdaging te zijn in deze tijd van sociaal media en al  de andere prikkels van  buitenaf. Je krijgt antwoorden hoe je jezelf het beste kan managen, om te leven vanuit de energie van geluk en veerkracht en plezier van binnenuit in verbinding met jezelf.

Ik leer je bewust te onderscheiden welke energie van jou is. Bewuste keuzes te maken en je te herinneren waar je blij van wordt. Te herinneren: ”Dit is wat ik uit het leven wil halen. Hierin wil ik het verschil maken voor mijzelf voor de wereld. Dit is wat ik te bieden heb, hier wordt ik blij van.” De stip in het nu en de stip aan de horizon. Bewust blij zijn met het nu. Want dit is wat jezelf liefdevol heb je manifesteert in het verleden bewust, dan wel onbewust.

Geef jezelf eens een schouderklopje.

Mijn missie van mijn bewustzijnsbedrijf “Spelend Bewustzijn” is in 2020. 2020 mensen vanuit verbinding met mezelf en de ander te inspireren en herinneren bewust te leven vanuit de energie van plezier, te spelen met de frequenties, met energie. Een vitaal leven te ervaren in alle vrijheid en flexibiliteit.

Deze masterclass in interactief. Laat je verrassen. Je ervaart  dingen die je niet thuis of op school leert en ook niet van je ouders hebt meegekregen niet thuis of op school leert en ook niet van je ouders hebt meegekregen.

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *