Het is een natuurlijke manier van leven. Natuurlijke leiderschap kun je leren

Programma in 6 tot 9 weken duurzaam vitaal met plezier uit een stressvolle situatie zijn

Jouw Leven weer op de rail in 6 tot 9 weken tijd

In 6 tot 9 weken duurzaam met plezier, vitaal en weer betrokken op de werkvloer. Persoonlijke leiderschap in situaties in je leven is een logisch gevolg Via een unieke natuurlijke levenswijze en andere denkgewoontes.

Bij stress ervaring
Burn-out verschijnselen
Herhaaldelijk afwezig zijn
Onverklaarbare lichamelijke klachten
Moe en vaak ziek

De woorden van mijn klant:

Voor dat ik bij jouw kwam, (weet ik nu) zat ik vast en overspannen in mijn thuis en werk situatie. Als je in zo’n situatie bent, heb je dat niet altijd zelf in de gaten.
Dat je leven opeens op de rit is, omdat ik nog wel vasthield misschien, of omdat ik ervoer dat het toch niet zo snel ging als ik wilde. Toen ik eindelijk ademruimte kreeg, ben ik gaan inzien dat een heleboel al was opgelost. Katja

In 9 weken duurzaam vitaal met plezier en betrokken op de werkvloer, klinkt ongeloofwaardig in de oren, zeker voor de maatschappij waarin wij nu leven. Dit snap ik ook. Ik heb 30 jaar in deze wereld geleefd als operatieassistente. En ik had zelf tot 2 keer toe een Burn-out.
Maar stel je nu eens voor dat deze methode werkt. Dat daadwerkelijk jouw werknemer weer vitaal en gezond met plezier betrokken op de werkvloer staat. Hoeveel waarde je voor jouw werknemer bent die zich maar even rot voelt in plaats van 3 tot 6 maanden tot zelf 1 á 2 jaar.  
Stel je voor wat het voor jouw bedrijf betekent. Werknemers die hun eigen regie over hun leven nemen, dus ook over het werk. Dus betrokken zijn op de werkvloer. 
Welk goud laat je liggen voor jouw bedrijf.

Dit levert je elke dag dat je werknemer eerder op de werkvloer is een winst van €250  op.
Dus alleen maar win win. Ik snap dat je twijfelt. En dat deskundige zeggen dat dit niet kan. Ik ga je niet overtuigen. Heb je interesse dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.  

 

De methode waarmee ik werk bied jou:

1. in 9 weken is de werknemer duurzaam met plezier, vitaal weer op de werkvloer. Ook vanuit een Burn-out of andere stressvolle situatie
2. er wordt weer
betrokkenheid ervaren op de werkvloer.
3. de werkneemster wordt begeleid naar Leiderschap voor bepaalde situaties waar ze vroeger vast liep en nu door een andere beleving wordt er daardoor op een ander manier gereageerd. Ze staat weer aan haar eigen roer van haar eigen leven. Dit werkt door niet alleen op de werkvloer maar ook thuis zal ze/hij die leiderschapsrol die steeds meer naar boven komt daadkrachtig worden gepakt.
4. De medewerkster zal niet gauw meer in een volgende stressvolle situatie of Burn-out schieten, omdat:
a. ze herkent en erkent de valkuilen en weet hier nu op een andere manier op te reageren. De emotie over de situatie is anders, gevolg de reactie is ook anders. Wetende zichzelf in de positieve spiraal te zetten waarbij ze vroeger de neerwaartse spiraal pakten, ze nu haar leiderschapsrol inneemt. 

12 tips eerste stressverschijnselenervaringen Waaronder een Burn-out

Valkuilen voor een langdurige stress situatie worden onder andere bepaalt door geen grenzen durven te bepalen voor jezelf, minder zelfvertrouwen en minder eigenwaarde
De waarde die je bij een ander zien, het potentieel zie je niet bij zichzelf 
Er is vaak een laag zelfvertrouwen doordat…dat kan van alles zijn 

Dit programma is tegelijkertijd preventief, omdat je nu zo anders in het leven staat, en uitgaat van mogelijkheden. 

Een revolutionaire natuurlijke andere denkwijze. Die iedereen kan toepassen en leren

Ik noem zij/hij voor het schrijf gemak zij.

Waar je al gauw een half jaar tot een jaar soms zelfs langer, afwezig bent op het werk door bijvoorbeeld een Burn-out.
In neerwaartse spiraal blijft denken. je moe en depressief voelt.
Staat bij mij de 9 weken centraal om Persoonlijke leiderschap in situaties te  nemen, waar je vroeger stress van kreeg. Je leven is verandert. Je denkt anders, hierdoor kijk je ook anders tegen je verleden aan, we negeren niets, maar kijken er vanuit een ander perspectief na. Hierdoor zullen emoties die voorheen een druk zijn in je hoofd en stress gedrag veroorzaken nu letterlijk anders bekeken worden.

Een klant vroeg ik onlangs en “hoe is het met je, denk je nog wel eens aan je verleden?” 
Ik kreeg als antwoord: “hoe bedoel je”.  Ze kijkt mij aan. Ze heeft geen idee waar ik het over heb. Op dat moment is zij haar verleden van misbruik vergeten. Samen hebben we dit opgelost. Niet door het weg te stoppen of er uren over te praten.  Nee via de natuurlijke andere denkwijze. De methode die door mij wordt gebruikt voor gewenste situaties in het nu.  
Denk je nu eens in dat jij ook anders naar jouw verleden kan kijken en voelen. Hoe zou dat zijn voor jou?  

Voor Leven in jouw gewenste situatie 

Jouw werkneemster merkt al na de 1ste intakecoaching verandering en meer vrijheid in haar systeem.
Zij veranderd en neemt een andere manier van denkwijze aan, haar wereld veranderd. De wereld om haar heen veranderend mee.

   Wat zie jij en wie heeft er gelijk?

Wat levert het jou als werkgever op:

Stel nu eens 
Je werkneemster ik noem haar (kan ook een hem zijn) : Marian

Marian voelt zich niet fijn. Ze voelt een grote druk op haar, ze heeft het gevoel dat ze van alle moet. Maar krijgt niet daadwerkelijk meer wat uit haar handen. Waar precies de oorzaak ligt weet Marian niet zo helder te zeggen. Maar dat de stress nu hoog is dat voelt ze wel. Het lukt niet meer. Zelfs het opstaan kost veel moeite. Marian pakt meer de negatieve zinnen als de positieve zinnen van haar collega’s. Na nog een tijd zo gewerkt te hebben durft ze een besluit te nemen. En meldt zich ziek. 
Dit helpt nog niet echt. Want haar hoofd blijft maar malen. Marian slaapt slecht. En dan komt ze bij de bedrijfsarts. Marian je hebt een Burn-out.
“Ïk ben intense moe. Er komt niks meer uit mijn handen. Ik sta te bibberen als een rietje. Het huilen staat me nader als het lachen.”
Marian Staat voor een keuze. Van een aantal trajecten die zij kan volgen om uit deze stressvolle situatie, de Burn-out te komen.

Wat gebeurd er als Marian voor het 9 weken programma kiest: 
It’s a natural way of live, it’s a natural way of thinking  

Al na het 1ste gesprek voelt Marian meer ruimte om adem te halen. En krijgt ze inzichten hoe situaties voor haar werken. Ze voelt al meer vrijheid in haar systeem. Gaan de weg het traject neemt Marian al meer leiding over haar gedachten en haar gevoel. Naast de duidelijke stappenplan gaat Marian steeds meer plezier ervaren in haar leven. De moeheid verdwijnt. Er is weer plaats voor leuke dingen. Marian merkt dat ze de vrijheid heeft om zelf te kiezen hoe ze zich wil voelen. Ze gaat hiermee spelen en oefenen. Ze voelt zich steeds zekerder van zichzelf. En krijgt weer zelfvertrouwen dat zij goed genoeg is. En alles kan bereiken wat zij wenst. Marian denkt in mogelijkheden. Ze is weer betrokken bij vrienden en thuis, en heeft weer zin om aan het werk te gaan.  Zij weet haar energie hoog te houden en voelt zich steeds vitaler in de loop van de weken. Kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Want dat voelt het beste. Is het toch even minder, dan herkent en erkent Marian dat gelijk en kan zichzelf herstellen. Marian kan nu duidelijke keuzes maken. Keuzes die voor haar fijn voelen. Door het stappenplan te volgen heeft Marian een duidelijk plan voor vooruitgang en kracht.

Door het duiden van het bewustmaken van situaties, legt Marian al heel snel linken hoe ze het nu anders kan gaan doen. Bij mij kan Marian veilig oefen.  

Alle voordelen op een rijtje:

1. Een werkneemster die weer  met plezier op de werkvloer staat. Zich niet laat beïnvloeden van buitenaf. Doordat of omdat de omstandigheden,  de collega, ………vervalt.
2. Leiderschap nemend over haar eigen handelingen en voor haar gewenste situaties gaan in haar leven.
3. Veel energie heeft, vitaal is en lekker in haar vel zit. Blijvend duurzaam vitaal terug op de werkvloer. En gelijk preventief nooit meer een Burn-out krijgt. En stressvolle situaties eerder signaleert. Gevolg er zelf weet uit te stappen. 
4. Een betrokken werkneemster die plezier heeft in haar werk en dit ook uitstraalt. En thuis ook lekker in haar vel zit. Dit heeft ook effect op het werk en de thuis situatie en haar partner en eventuele kinderen.
5. Financiën: Werknemer is alweer in 6 tot 9 weken op de werkvloer staat, in plaats van 3 maanden tot 9 maanden of nog langer thuis zitten, en niet kunnen werken.                    

Wat levert het jouw werkneemster
1.  De werkneemster heeft veel meer energie door de dag heen.
2. Voelt zich vitaal en is bijna nooit meer ziek
3. Ze merkt dat het niet zo veel meer uit maakt wat anderen zeggen over haar. Ze handelt nu kordaat anders vanuit een positieve gedachten gang. 
4. Ze neemt leiderschap over situaties in haar leven.
5. Ze ziet haar waarde
6. Ze heeft vertrouwen in haarzelf.
7. Ze ervaart zichzelf  als een krachtig persoon die haar leven zelf in haar eigen handen neemt wat er ook gebeurd in de wereld om haar heen.
8. Ze weet en voelt dat je altijd een keus hebt, wat er ook gebeurd in haar leven of in de wereld, met collega’s vrienden of gebeurtenissen .

Het 9 weken programma ziet er als volgt uit.
Dit programma is ook mogelijk om 1 op 1 te volgen met mij.

Het programma bij Louter Spelen Vanuit Het Bewustzijn bestaat uit in een klein groepje van 8 medewerkers.
– Het 1ste intake-coaching gesprek  onderzoeken we samen de verander- en leerbereidheid, van mijn kant ben ik duidelijkheid naar jou en onderzoeken we samen jouw wensen en mogelijkheden. 
– 3 keer gezamenlijk een masterclass.
– 6 coaching sessies 1 op 1 met Bewustwording van jouw vooruitgang
– Bewustzijn en duidelijkheid over jouw veranderingen. We benoemen dit ook.
– 12 weken samen resoneren in de Whatsapp Groep voor Leven in jouw gewenst situatie. Hier geef ik dagelijks feedback 24 uur per dag. Dit is langer als het programma zodat ik jou nog kan begeleiden waar nodig
– alles in een veilige werkomgeving. 
– nog 2 coaching. waarvan één in de 12de week en één na een half jaar evolutie. Kijken en luisteren hoe het gaat op de werkvloer.

Evaluatie  

Na afloop van dit traject neem ik na 6 maanden telefonisch contact met de medewerkster op, voor een kort evaluatiemoment/coaching. Waar nodig begeleid ik verder in overleg.

 

Klanten aan het woord:

Ik heb mij best een hele periode eenzaam gevoelt. Eenzaam en alleen. Dan kreeg ik daar opmerkingen over, van ja dat doe je ook een beetje zelf. Je moet zelf op zoek gaan. Contacten onderhouden, uitgaan dit en dat. Dat waren allemaal dingen van buitenaf.
Nu merk ik, ja je moet actief op pad, maar wel wat bij mij past. Dat is een feit. Dat is niet erg.
Ik merk dat ik nu veel meer leef vanuit mijzelf.  Niet vanuit de ander, of een verwachtingspatroon van een ander. Dat laagje is bij jou in gang gezet. En komt nu naar buiten. Ook mezelf durf ik te profileren. Dit heb ik in huis dit kan ik. H.

Eindelijk heb ik een positief hoofdstuk geschreven in mijn leven. Er is natuurlijk een heleboel om mij heen geweest. Maar op dat moment heb ik zo duidelijk zelf de situatie in de hand genomen. En heb ik zo duidelijk Het universum (Het Bewustzijn) ingestuurd wat mijn wensen waren. Ik werk nog steeds in dezelfde branche maar bij een andere baas. Ik heb gewoon uitgelegd hoe het geheel was gegaan. Prima dat werd geaccepteerd. Als je eerlijk bent. Dan komt het toch naar je toe. H

Voelt dit traject voor jouw goed?

Laat me dan weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen +31 636 505 945