De natuurlijke manier van leven in 9 weken Stressvolle situatie de baas

De natuurlijke manier van leven duurzaam 9 weken programma naar natuurlijke leiderschap in situaties. Waar stress verdwijnt uit je leven

De natuurlijke manier van leven: = een duurzaam 9 weken programma voor HRM en medewerkers in het bedrijfsleven of organisaties en op scholen en universiteiten. leerkrachten en leerlingen.
Voor nu als je stress ervaart.
Dit programma kan ook preventief ingezet worden.

De natuurlijke manier van leven

Een natuurlijke manier van leven begint bij een andere denkwijze.
Dit traject gaat over leiderschap nemen over jouw leven en gaan voor jouw gewenste situaties. Dit werkt door in je gehele leven zowel op je werk als thuis.

Voor wie:

 • angsten ervaren
 • het gevoel ervaren er niet bij te horen
 • uitval ervaren Burn-out depressie Bore-out ook voor kinderen
 • moeheid ervaren, ervaren dat je laag in je energie zit
 • druk in je hoofd ervaren
 • je ongelukkig voelen
 • eenzaamheid ervaren
 • kinderen die een diagnose van bv autisme hebben gekregen kunnen hier beter mee omgaan

Waar klanten heel duidelijk in zijn en zeggen:

Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter K.

Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf. Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar, wat men tegen mij zei. Allemaal dingen van buiten af. Nu weet ik dat ik doe wat ik wil daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingen patroon van de ander. Hanneke

Uitkomst wat zit er in voor jou:

 • Je voelt je vitaal en je hebt plezier in je leven, je werk en je thuis. Je voelt je betrokken op de werkvloer en thuis. Je merkt dat  je kinderen en je partner als vanzelf meebewegen naar jouw gewenste situatie vanuit een natuurlijke eerlijke basis.
 • Je pakt steeds meer in de loop van het traject jouw leiderschapsrol.
 • Je houdt van jezelf en waardeert jezelf en je ervaart zelfvertrouwen. Je zegt andere woorden tegen jezelf.
 • Je merkt dat deze manier van leven steeds meer vorm krijgen van jouw gewenste situaties, zowel op je werk als thuis. Je merkt dat je omgeving mee reageert naar jouw wensen.
 • Je gewenst situaties komen steeds veelvuldiger voor in jouw leven.

De methode Louter De natuurlijke manier van leven is uniek, deze methode wordt nog maar door heel weinig mensen gebruikt.

Duurzaam verandert. Je neemt jouw leiderschapsrol in. Stress verdwijnt uit je leven

Persoonlijke leiderschap

Duurzaam inzetbaar en betrokken

Vitaal en energiek
Je staat met plezier in je leven, je geniet

Het anders doen als anders

Wat ik vraag van jou is leer- en veranderbereidheid. Dan zal je onwetendheid verkleint worden over hoe het leven werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *