Lezing Gelukkig zijn Een revolutionaire denkwijze Nijmegen

Daar sta ik dan. Even knijpt mijn keel dicht. Maar eenmaal voor publiek ga ik los. En vertel ik over mijn methode en een andere denkwijze hoe die verandering in jouw wereld brengt.
Verder breng ik de groep in beweging door een aantal oefeningen te doen. het was weer een fantastische ervaring met inspirerende klanten

 

Lezing: Gelukkig zijn

Ellen Louter
Louter Spelen vanuit BewustZijn
www.ellenlouter.nl
Zelfleiderschap /duurzaam Burn-out in 6 weken tijd opgelost & zelfsturende teams

Een revolutionaire denkwijze

Veel coaches vertellen wat je moet doen om iets te bereiken. Wat als je nu simpelweg alleen maar hoeft te ontvangen, voor jouw leven in jouw gewenste situatie. Communicatie en denkwijze hebben alles met elkaar te maken.
Vanavond neem ik je mee in een uitleg van deze revolutionaire nieuwe denkwijze. Deze denkwijze werkt voor iedereen.
De baan die je wilt, die ene opdracht, zelfvertrouwen, eigenwaarde, gelukkig zijn, alles is mogelijk.
Na de lezing ga je gegarandeerd anders naar jouw situatie in jouw leven kijken. Het begin voor Leven in jouw gewenste situatie is gemaakt.

Ik draag al jaren deze denkwijze uit. 2 maanden geleden kwam ik Berend Smit & Diana Polder tegen. Zij schreven “Mijn Boek”. Hier staat precies omschreven wat onze denkwijze is, een wetenschappelijk bewezen methode blijkt nu. Heel blij met onze samenwerking.

Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter Klerks.

In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. O nee ik ga niet mee in de paniek. Het komt goed. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt.  Hanneke      

 

Review lezing:
De enorm inspirerende lezing van gisteravond helpt me nu al om anders tegen situaties aan te kijken. Vooral dat zinnetje: “mijn wereld – jouw wereld” helpt me om afstand te nemen van bepaalde zaken.
Monique

Merkte je verandering bij jezelf voor en na de lezing? Ja nu je die specifieke vraag stelt. Word ik mij Bewust van het volgende. Voorheen was ik bang in het donker en wist ik hoe gauw ik thuis moest komen. Ik fietste altijd hard naar huis toe, zonder om te kijken. Nu merkte ik dat ik zelfs nog even buiten nableef praten met iemand anders die ook je lezing had gevolgd. Om vervolgens  rustig naar huis te fietsten en geheel niet bang te zijn in het donker. Hier was ik mij niet van bewust. voordat je mij deze vraag stelde. Dank je wel