Ontwerp en transformeer bewust vanuit inspiratie en herinnering jouw leven vanuit de energie van plezier én vitaliteit én vrijheid én overvloed in 9 weken tijd

Ontwerp en transformeer Bewust vanuit inspiratie en herinner jouw leven vanuit de energie van plezier én vitaliteit én vrijheid én overvloed leven in 9 weken tijd.

Life changing programma
Levensveranderend uniek programma. Bewust zelfredzaamheid op jouw eigen-wijze.
High end programma.
Er zijn maar weinig mensen als Ellen die zo snel blijvende verandering bij de klant teweeg brengen.

Dit leer je niet op school of thuis.

Dit programma is voor mensen die zich durven laten inspireren en zich weer bewust willen herinneren hoe te leven vanuit de energie van plezier én vitaliteit én vrijheid én overvloed.
Werkelijk die stappen durven nemen om uit oude patronen te stappen en nieuwe situaties aan durven gaan. Uit je comfort zone stappen want dat brengt je in nieuwe situaties.
Blijvend verandert.
Wie moet je zijn om je dromen waar te maken?
Focus jij op wat je moet doen of focus je je op wie je wilt zijn?

review klanten die je voor gingen

Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf. Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar, wat men tegen mij zei. Allemaal dingen van buiten af. Nu weet ik dat ik doe wat ik wil daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingen patroon van de ander. Hanneke

In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. Ik ga niet in de paniek. Dat is helemaal niet nodig. Het komt goed. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt. Hanneke

Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter Klerkx