Over mij

 

Mijn naam is Ellen Louter Ik ben Het BewustZijn net als jij dat bent

Ik ben bewustzijn coach, energetisch lichtwerker, mentor genezer en inspireer jou bewust en vitaal te leven vanuit de energie van plezier.

Toen ik met deze revolutionaire andere methode in aanraking kwam. Is mijn leven totaal verandert. Ik doe die dingen die ik leuk vind. Ik voel me vrij. Situaties werken voor mij. De juiste mensen zijn op mijn pad. Ik ben gelukkig. Ik vertrouw op mijzelf. Ik heb de regie in eigen handen. Persoonlijke ontwikkeling daar doe ik nog steeds aan. Zoeken daar doe ik niet meer aan. Ik word gevonden en gevraagd. Dit is hoe het leven werkt. De natuurlijke manier van leven via een Nieuwetijdsemanier van denken.

 

Zelfleiderschap. Inspirator.
Door mijn grote en breed ontwikkelde levens- werk- en studie ervaringen, op medisch, energetisch, creatief, en coachingsvlak heb ik veel mensen ontmoet en mogen inspireren voor Leven in haar of zijn gewenste situaties. Ik ben succesvol in veranderprocessen door mijn vernieuwende manier van coaching.
Men zegt over mij dat eenvoud, openhartig, inspireren, snel tot de kern komend, mijn kracht is.

Waar je nu bent is al in de wereld gezet en kun je niets meer aan veranderen.

Waar je wel invloed op hebt is, voor Leven in jouw gewenste situatie op alle vlakken, thuis, werk, partner, vrijheid overvloed, plezier
Waar vertrouw je op en geloof jij in jezelf?
Welke keuzes maak je nu en zet je neer als jouw wens?
Waar je wenst te zijn is slechts een kwestie van resoneren en ontvangen.
 

Maak elke dag het bewuste verschil voor jezelf voor jouw team.

 

Ingrediënten bij samenwerking: Zelfvertrouwen en eigenwaarde – Puur –  authentiek – voldoening – oneindige mogelijkheden – mystiek -plezier-vrijheid- oprecht geluk- overvloed -Kristalheldere intenties-leiderschap- Humor-

 

 Nieuwsgierigheid, verbinding, weten vanuit een kennis die beschikbaar is in jezelf

Nieuwsgierig
Kijk eens bij mijn aanbod.