Ervaringen van klanten

Na 6 weken traject vertelde mijn klant het volgende:
Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter K.

Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf. Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar, wat men tegen mij zei. Allemaal dingen van buiten af. Nu weet ik dat ik doe wat ik wil daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingen patroon van de ander. Hanneke

In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. O nee dat ga ik niet doen. Ik ga niet in de paniek ik ga niet mee. Dat is helemaal niet nodig. Het komt goed. Anders vind ik wel ander werk. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt. Hanneke

Toen ik na 6 weken vroeg aan een klant die van alles had meegemaakt. “Denk je nog veel aan het verleden?”
Kreeg ik een verbaasde blik. “Hoe bedoel je?”

Dit vertelde een klant na 1 masterclass
Wat een bijzondere ervaring was dat. In een paar uur ben ik daar waar ik al jaren op zoek was. Ik ervaar totale vrijheid en ruimte een zijn met alles wat is. Ik heb diep in mijzelf gegraven (zelf en met hulp van anderen) in de periode hiervoor maar heb nooit weten te bereiken wat Ellen voor elkaar heeft gekregen. Bedankt!” Jan Heering

Na 1 bewustzijnscoachingsgesprek:
Ik ben me absoluut meer bewust.  Het ging weer om het herinneren wie ik bent.  De leider in mezelf weer teug vinden en stappen nemen. Dat is absoluut gebeurd.  Ik voel me ook echt goed. Veel minder moe.  Ik ben het sporten weer aan het oppakken. Ik heb meer energie.  Het gaat lekker ik heb ook meer rust, meer ruimte.  Vroeger had ik geen tijd en de balans komt nu weer terug. Ik heb er echt een goed gevoel over. 

Ik voel me nu al een stuk ontspannen.  Waardoor ik ook een leukere moeder ben naar de kinderen toe.  Ik kan meer dragen.  Ik heb weer plezier in mijn werk.

Als er dingen gebeuren kan ik meer zeggen het is een situatie, het gaat weer voorbij, ik laat los, ik laat me nu letterlijk niet meer door uit het veld slaan. Alles verloopt zeer soepel daardoor.
Krachtig

Ik denk dat ik overal krachtiger met beide benen op de grond sta. Me niet meer zo snel het veld uit laat slaan dus dat gevoel wat je eerder zo bij mij deed, dat ik letterlijk omviel. Ik voel me nu ook meer geaard, waardoor ik meer balans voel  niet eens meer herken wat ik eerder voel dat is allemaal zo goed. Ik sta er. Ik merk ook dat ik nu daarin ook echt die leiderschap toon. Ik voel me nu echt staan. Waar ik mij eerder nog niet voelde staan.
Sarah

Na 1 masterclass
Bij mij zijn mijn “de luiken wijd open gegaan” in de masterclass.
Wat een energie kwam er in mij vrij, ik voelde mezelf gewoon groter worden, mijn kracht leek ineens weer eindeloos, de mogelijkheden van wat ik zou kunnen bereiken ook.
Ook na een paar weken lukt het mij nog steeds om af en toe bij dat gevoel terug te komen.
Het zit soms in kleine dingen, waar ik me weer bewust van ben: mijn eigen intuïtie te volgen, meer bewust te glimlachen en vooral om weer echt bewust te genieten van alles waar ik blij van word.
Toen ik aan de masterclass begon had ik nog best veel pijn door een ziekte. Jij hebt mij geleerd dat je daar even met liefdevolle aandacht bij stil staat en daarna er juist geen aandacht meer aan geeft. Door juist aandacht te geven aan genezende zaken, zoals dingen waar je blij van word, kun je de pijn verminderen en dat werkt!! Want wat aandacht krijgt, dat groeit. Ikkijk nu anders naar mijn verleden. Door juist naar de krachten te kijken en wat het heeft opgeleverd, ipv naar het verdriet en de pijn, komt er een ander gevoel naar boven. Moeilijk om te omschrijven, maar het heeft wel gewerkt.
Ik heb gevoeld wat jij kan doen tijdens de masterclass, hoe goed jij die energie kan sturen en mij kon helpen om die te voelen.
Deze masterclass heeft me zoveel gebracht
H. K.

Na lezing:
Mooi om te zien en te beleven hoe snel voor elkaar wildvreemde mensen, zo snel verbinding maken en zich vertrouwd voelen en er positieve interactie en feedback ontstaat.
Jij schept daar de voorwaarden voor op een rustige, inspirerende speelse open manier. Alles voelt lichter dan en alles mag er zijn. Mooi!
Weer even een glimp van een groter geheel waar we deel van uitmaken.
Welk verhaal vertel ik mezelf, wat trek ik aan?
Rode draden in mijn (ons?) leven!
R.D.

Na lezing:
Ik ben meegenomen in een boeiend verhaal.
Dit verhaal werd kracht bijgezet door een aantal oefeningen. Ogenschijnlijk eenvoudige oefeningen die heel duidelijke en krachtige ervaringen opriepen: oefeningen in bewust-zijn.
Eén van de deelnemers werd erdoor geraakt en Ellen ging daar erg zorgvuldig mee om.
Bibi ondernemer

Na lezing:
Ik merkte dat ik na de lezing bewuster ben van in je kracht aanwezig zijn en niet in je kracht aanwezig zijn. Mooie reminder voor mijn bewustzijn.
Super inspirerend. Ik merk nu ook verschil in confrontaties op met mijzelf en met anderen. Als je uit het oordelen gaat en in je bekken zit voel je dat gewoon. Je zit dan niet in je hoofd . Met jouw oefeningen voelde ik mij gelijk in mijn bekken zakken. W.

Een half jaar na zijn masterclass:
Sinds de workshop bij jou is er veel verandert in mijn leven.Waarschijnlijk ben ik zelf verandert, en daardoor mijn leven bedenk ik nu. Mijn huis is verkocht en ik ben sindsdien op reis, iets waar ik al een tijd van droomde. Het lijkt erop dat alles waar ik van droomde aan het uitkomen is. Momenteel woon ik tijdelijk in Zuid-Limburg, daarna een aantal maanden in Zandvoort. Ik voel me totaal vrij om te doen wat mij plezier geeft.
Bedankt voor het zetje  (en meer) dat je hebt gegeven.
Jan