Persoonlijke verandercoachsessie Elke 29 ste van de maand

Verander Coaching gesprek in het Huis van Weezenhof elke 29ste van de maand vanaf 19:30-21:30 op afspraak e.louter@gamil.com                           

Hoi mijn naam is Ellen Louter ik woon met veel plezier al 13 jaar in Nijmegen.
Al een aantal jaren begeleid ik vanuit mijn praktijk
“Louter spelen vanuit Het Bewustzijn” mensen duurzaam uit stressvolle situaties d.m.v. verander coaching, energetische kijken en verbinden, en als business Story Practitioner richting Verbindend Communiceren in Veranderen. 30 jaar was ik met plezier operatie-assistente, hiernaast heb ik vele opleidingen gevolgd. Nu begeleid, co-creëer ik al zo’n 8 jaar mensen in verandering via coaching trajecten.

Zit jij in een stressvolle situaties waar jezelf niet uitkomt. Wens je bewust meer grip op je eigen gedrag en zelfleiderschap te nemen in situaties in je leven.

Dat kan. Zelfleiderschap kun je leren.

Veelal zijn mensen, onwetend over hun communicatie en denkwijze waardoor zij hun huidige situatie in stand houden. Mijn unieke methode van coaching geeft een krachtige formule tot het leven wat mijn klanten wel wensen te ervaren in hun leven.

Deze denkwijze werkt voor iedereen. De baan die je wilt, die ene opdracht, zelfvertrouwen, eigenwaarde, gelukkig zijn, alles is mogelijk.
Je gaat gegarandeerd anders naar jouw situaties in jouw leven kijken.

In 1 sessie voel je al vrijheid in je systeem en openheid in de situatie.

De investering voor 20 minuten is 30 euro. Waarvan 5 euro naar Het Huis van Weezenhof gaat voor maandelijkse onkosten. Ben je nieuwsgierig hoe dit ook voor jou werkt Mail me even dan kan ik een afspraak voor inplannen.

Klanten aan het woord na 1 coaching gesprek .
Schijnbaar ongemerkt verdiept een gesprek zich en worden thema’s geraakt die er toe doen. De taal is concreet en aards. J.

Ik ervoer: Verbinding, Rust, Plezierig, Meegaand in de flow, Ruimte, Humor, Doelgericht. Wat het mij bracht was bewustwording over waar ik momenteel sta en hoe ik mijzelf uitleg. Dat had ik al een tijd niet gedaan. Liesbeth