Magisch weekeind

De Leider zijn in jouw leven Magisch Weekend
Welke leider wil jij zijn in jouw leven

Louter Spelen vanuit Het Bewustzijn                                                       

Maak kennis met de revolutionaire Nieuwetijdse manier van denken.
Voor Leven in jouw gewenste situatie
Je blauwdruk herschrijven

Samen met 6 personen een magisch weekend voor een Leven met plezier en vitaal in jouw gewenste situatie. Eenmaal thuis heb je alle tools en kennis hoe eenvoudig je dit ook in jouw dagelijkse leven toepast. Je onwetendheid is verkleint hoe het leven ook voor jouw werkt naar jouw wens.
Bewust jouw blauwdruk “herschrijven” in wat je wel wenst te ervaren.

Laat je op magische wijze verrassen in Nijmegen

Herken je dit?
Je hebt al met vele mensen gesproken, vele cursussen en opleidingen gedaan. En toch is er nog ergens dat knagende gevoel. Van is dit het leven nu. Is dit waar ik voor op aarde ben gekomen. 

Bewustzijn van  jezelf. Onderscheiden wat van jou is en wat is van de ander. 

Ooit gehoord van de begrippen mijn wereld, jouw wereld. Als je weet voelt en ervaart hoe dit werkt sta je anders in het leven. Veel makkelijker en ontspannen. Een eyeopener noemen mijn klanten dit. Een bevrijding. Een bewustwording.

Leiderschap nemen over situaties in jouw leven. Is heel kort door de bocht gezegd: Hoe beleef jij je leven, hoe denk je, welke woorden gebruik je, in welke tijd spreek je ze uit. hoe is je gevoel over jezelf, over de wereld en jouw wereld. Hoe beleef je jouw wereld. En ik heb nog wat trucen in mijn hoed die ik ga delen dit weekend.

Wist je dat je elke seconde een keuze kan maken om anders te leven?

Het leven te leven wat bij jou hoort waar jij je fijn voelt. 

Wist je dat wat je nu beleeft in het verleden gecreëerd hebt met jouw gedachten, je gevoel en je acties?

Wist je dat als jouw leven je niet bevalt Jij altijd een keuze hebt om te veranderen. In mogelijkheden denken, ben creatief. Er is vaak veel meer mogelijk als dat je op her eerste oog ziet.

Wat zou je wensen te beleven? Welke gedachten en gevoelens, belevingen horen daarbij? Droom je daar van?

Neem je wel eens actie in die richting om dit te gaan beleven?

Zou jij met een stappen plan voor jouw unieke  leven blij zijn?
En ga je dan ook doen wat je wenst te doen. Want die stapjes zijn vaak het moeilijkst in het begin. Want o help je leven verandert, je stapt uit je comfortzone. Maar je krijgt er toch iets geweldigs voor terug. En daarom zet je door. 

Jouw wens leven. En je gaat je gedragen naar wie je wenst te zijn. Heb je daar ooit over nagedacht, hoe dat leven er dan uitziet? Of zag je steeds beren op de weg.

Het is lef tonen. Zeker daar ben ik me van bewust. Het is te doen. je hoeft niet gelijk alle schepen achter je te verbranden. Het mag wel. Net wat jij wilt. Jij bent de baas over jouw eigen leven. Wat wens je ervan te maken? 

Wil jij leren in dit interactieve weekend persoonlijke leiderschap te nemen over situaties in jouw leven. Dan is dit jouw weekend waar jij gaat knallen. Je leven is voorgoed veranderd. 

Weet dat iedereen dit kan. Jij ook. Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben, of iets. Breng jezelf mee. Want daar is waar je het dit Magische weekend mee doet. 

Plezier maken, Lekker lunchen. Veranderen. lef meenemen. Het werkt ook voor jouw. Niet omdat het een truc is. Maar omdat het de natuur is. Laat je verrassen door de natuurlijke eenvoud van het leven. Kinderen leven vaak nog vanuit een natuurlijke flow. Zie verhalen o de website. 

Dit weekend gaan we echt de diepte in.  Het maakt niet uit waar je nu staat. Want het verleden is wat je eerst deed. En als je dat niet meer wilt. Ga je vanaf het weekend het anders doen. Het gaat om wat je nu denkt en voelt en beleeft. Je leven kan zo snel veranderen als dat jij het toestaat, ontvangt en werkelijk gelooft. Wonderen bestaan.

We gaan met 6 mensen dit weekend van bewustwording in. De magie van jouw persoonlijk leiderschap. 

Alles blijft binnen de muren van de werkruimte.

Nog meer inzichten om alvast mee te gaan spelen

Het lef hebben om jouw leven te veranderen in wat je wel wenst.

Wij zijn Het Bewustzijn. Je hebt overal toegang tot, Jij bent energie, je staat met alles wat is in verbinding. Hoe zou jouw leven er als mens uit zien als je bewust gebruik maakt van dit gegeven en weet hoe je dit in jouw leven kan inzetten?

Het Bewustzijn, wij dus, zijn de creators van ons als mens. Waarom zijn we gecreëerd door Het Bewustzijn, door onszelf dus?  Omdat wij als mens een vaste vorm zijn van energie. We hebben zintuigen gekregen om ervaringen te voelen, ruiken, horen, zien, inbeelden, een geheugen, gedachten en nog veel meer. Als Bewustzijn, zijn we energie in een vorm die de meeste mensen niet waarnemen. Het Bewustzijn kan door ons, als Mens ervaren. Het Bewustzijn kent alleen maar het nu. Het verleden, de overtuigingen, vooroordelen, geheugen enz. kent alleen de mens en het mooie is dat Het Bewustzijn daar geen menig over heeft.  Wij als mens vinden overal wat van.

Wij zijn Het Bewustzijn en alles is energie. Dan kunnen we alles leven wat we als mens maar wensen. Klopt. Waarom doen we dit dan niet. Leer- en veranderbereidheid is nodig, het een kan niet zonder het ander. Als je denkt alles te weten dan is dit weekeind niets voor jou. Als je bereid bent en nieuwsgierig, naar de magic van jouw Levensspel, dan is dit magische weekend zeker voor jou. 

Wij zijn Het Bewustzijn die de ons als mens gecreëerd heeft. Dus je hoeft niet op zoek te gaan naar contact met jouw Bewustzijn. Dat contact is er al. Altijd. Je communiceert met jouw gedachten en jouw verbeeldingskracht met Het Bewustzijn. Als mens ben je een ontvangst station. Je hoeft alleen maar te ontvangen en te resoneren. 

Dat doe je 24 uur van je dag / nacht.

Ben jij je er bewust van wat jij uitzend naar Het Bewustzijn voor jouw leven als mens?

Voorbeeld hoe denken functioneert: Vroeger werd op de basisschool in de gymzaal de bank omgedraaid om evenwicht oefeningen te doen. Dacht je “ik ga vallen” dan viel je. Dacht je “dit kan ik” dan haalde je de overkant.

Denk jij in mogelijkheden, denk jij groots?

Welke woorden gebruik je, spreek je uit en heb je in gedachten?
Leef jij jouw ideale leven of denk je dat er meer uit jouw leven te halen is als dat je nu doet? Dit zijn allemaal vragen die we samen gaan  beantwoorden.

Verder gaan we onze blauwdruk herschrijven in wat we wel wensen te leven. Ik reik je tools aan die je Levensspel blijvend veranderen. Heb jij lef en ben jij bereid jouw leven, jouw gedachten te veranderen en te vertrouwen op jezelf. We gaan het hebben over jouw wereld en De wereld. Over energie uiteraard. Persoonlijke groei is een feit. 

Heb jij het lef om het anders te gaan doen? Dan is dit Magische weekend zeker een aanrader voor jou.

Blijvend veranderd.

Bewust als mens jouw eigen wereld resoneren en ontvangen. En Het Bewustzijn de rest laten doen.
Jezelf vertrouwen

Voor:
Je merkt dat de ander steeds in jouw wereld komt je hebt er last van.
Je hebt te weinig tijd om leuke dingen te doen voor jezelf. Je bent er veel voor de ander in iedere geval voelt het zo.
Je holt door de dag heen en je bent jezelf kwijt geraakt onderweg.
Je hebt geen tijd voor leuke dingen voor jezelf.
Je laat je nog te veel dingen zeggen door De wereld om je heen. In plaats dat je voor jezelf bepaalt wat je wel en niet wenst.
Je voelt je niet fit en je hebt nog weinig plezier in jouw leven

Na:
Je komt vol energie, vitaal en vol zelfvertrouwen thuis, nu weet hoe jij jouw gewenst situaties kunt beleven, hoe het ook voor jou werkt. Bewust te communiceren met Het Bewustzijn, bewust zijn van jouw eigen wereld en de wereld om jouw heen. Eenmaal thuis weet jij hoe je jouw gewenste situaties ontvangt. Bewustwording hoe je met de wereld om je heen omgaat zonder je erin  te verliezen. Leiderschap neemt voor Leven in jouw gewenste situatie.

Je hebt geleerd en ervaart hoe je je vitaal kan blijven voelen ten alle tijden wat er ook gebeurd in de wereld om je heen. Plezier in jouw leven ontvangen is een logisch gevolg.
Je ervaart dat je tijd genoeg hebt door de dag heen.
Leiderschap nemend voor je eigen leven zowel thuis als op je werk.
Je hebt een andere Natuurlijke denkwijze. Je leven is voor goed veranderd.

Je laat je kort of niet meer meeslepen door emoties die niet helpend zijn.

Dit weekend ga je je op alle vlakken ontwikkelen. Je blauwdruk herschrijf je zelf. Communicatie met het Bewustzijn ga je nu anders inzetten.
“Wonderen” worden voor jou ook normaal.
Magic weekend Laat je verrassen door de eenvoud van het leven

Stel je nu eens voor Je kunt je eigen leven sturing geven. Jij hebt zelf in de hand hoe je je leven wilt ervaren.
Zou je die handvatten wensen te hebben?

Dan is dit magische weekend voor jou.
Leren leven in voor jouw je gewenst situaties op alle fronten er voor jezelf zijn, oefen en krijg je de tools mee naar huis om dit ook thuis toe te passen. 

Wat gaan we doen.

Leiderschap nemen voor ons eigen leven.

Voorbeeld je hebt last van je collega. Iedere dag weer erger jij je aan haar. Je kunt weglopen. Maar je kunt ook resoneren naar je gewenst situatie. Je voelt je goed. Zonder emotie luister je naar haar en je wenst dat ze stopt of over iets anders gaat praten tegen jou. Plots zul je merken dat ze midden in de zin stopt. En zelf wegloopt of over iets anders gaat praten. Of gewoon stil is en verwonderd naar jou kijkt.

Vanaf dit weekeind weet je hoe je magie aantrekt in je leven. Dat je een keuze hebt om je goed te voelen ook al lijkt dat niet altijd zo.

Je merkt door de dag heen dat je van alles moet van jezelf van je baas, van je partner, je kinderen, je vrienden, je klanten. Hier krijg je ook antwoorden op om het anders te doen.

Leven in jouw wereld en je fijn voelen

Vitaal en vol energie met plezier bewust leven thuis op je werk en bij vrienden
Bewust communiceren met Het Bewustzijn die alles creëert wat jij wenst als mens. Jij hoeft enkel te resoneren en ontvangen.

Kennis van het nu. De enige tijd die is.

En nog veel meer

Kom en doe je mee met het Magic weekend

Het eind van het weekend heb je geleerd hoe jij jezelf ten alle tijden wat er ook gebeurd in jou omgeving weer zelf terug kan brengen in de staat van bewustzijn die jij wenst. Jij hebt de kracht van de communicatie met Het Bewustzijn gevoelt en hoe jij ook vanaf nu kunt leven met plezier.
De basis van jou wensen zijn gelegd. Nu weet je dat alles mogelijk is ook voor jou.

Programma ontvouwd zich als vanzelf

Zaterdag 10:00 ontvangst tot 17:00
Zondag 10:00 tot 17:00
vegetarische lunch met soep en thee de hele dag door met wat lekkers inbegrepen

De investering 447 euro exclusief btw

Ben jij consequent hetzelfde aan het uitzenden, zonder ook open te staan voor ontvangen, of ga je alle kanten op. Want dan ontvang je ook van alles.

Denk jij in mogelijkheden, denk jij groots?

Welke woorden gebruik je, spreek je uit en heb je in gedachten?

Leef jij jouw ideale leven of denk je dat er meer uit je leven te halen is als dat je nu doet? Dit zijn allemaal vragen die we samen gaan  beantwoorden.

Heb jij het lef om het anders te gaan doen? Dan is dit Magische weekend zeker een aanrader voor jou.

Blijvend veranderd.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op via
Tel. 06 365 059 45 of
email: e.louter@gmail.com

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *