interactieve high end workshop 2,5 uur

Interactieve high end workshop 2,5 uur

Ontwerp bewust je eigen leven vanuit de energie van plezier, vrijheid, overvloed en vitaliteit.

Duurzaam blijvend verandert. Door bewustwording en bewuste inspiratie tot herinnering Alleen al bij deze interactieve workshop zul je dingen horen die je thuis of op school nooit geleerd zijn. En het is fantastisch om je eigen leven te ontwerpen. Hier maken we een begin mee.

Dit is een high end workshop. Het begin van de transformatie van je leven is gemaakt.
Je ervaart dat je je leven meer zelf in de hand hebt. Je ervaart zelf vertrouwen.
Hoe dan vragen worden beantwoord. Je gaat gelijk aan de slag.

Laat je inspireren om jezelf bewust te herinneren hoe dit ook voor jou werkt.
Dit is gegarandeerd een duurzame transformerende workshop.Vaak hoor ik klanten zeggen:

“Sinds lange tijd voel ik mijn energie weer stromen in mijn lijf en voel ik mijzelf weer. Voel ik weer de balans in mijzelf.”
“Ja maar dat wist ik al.”
Ik zeg dan altijd dat klopt. Zelf heb je alle kennis al in huis. Alleen herinner je je nu bewust hoe je er ook daadwerkelijk mee aan de gang gaat om jouw leven zelf te ontwerpen, te transformeren naar wie je wilt zijn en hier ook naar te gaan leven.

Je krijgt inzichten in:
+ verleden- heden en toekomst
+ De kracht van je gedachten worden dingen, situaties en emoties
+ onderscheidingsvermogen tussen jouw wereld en de wereld om je heen
Dit alles ga je terplekke ervaren.

Vanaf nu kijk je anders naar je verleden en ga je blijvend anders met jezelf en je omgeving om. Je snapt en voelt hoe jezelf leiderschap kan nemen over je gevoelens en gedachten. Je ervaart innerlijke rust. Je hebt gevonden het zoeken is voorbij.

Minder abstract.
Op een dag zit ik lekker te eten aan tafel. Mijn kinderen zitten tegenover mij en hebben een meningsverschil. Ik had een tijd in de keuken gestaan om deze maaltijd zo lekker mogelijk klaar te maken en rustig te genieten van mijn eten en de kinderen.
Het voelt niet fijn merk ik dat mijn kinderen kibbelen. Ik laat mij beïnvloeden door mijn kinderen hoe ik mij voel.
Wat heel logisch is. Ik merk dit bewust op en zet voor mijzelf de intentie neer dat ik lekker en gezellig eet en ik breng mijzelf in een hoge energiefrequentie. In een splitseconde kijken de kinderen elkaar aan en stoppen met wat ze aan het doen zijn.
De maaltijd verloopt gezellig en allen eten wij smakelijk van ons eten.

Hierbij merk je doordat jezelf een keuze maakt voor jezelf. Dit is wat ik niet wil ik constateer dit. En neem actie wat ik wel wens.
We zijn allen met elkaar verbonden. Hierdoor kiezen mijn kinderen onbewust voor de weg van de minste weerstand en dit is zich ook fijn voelen.

Op een gegeven moment tijdens een workshop had ik net uitgelegd en laten voelen wat in je kracht staan is. Hoe je dit zelf ook kan doen. Dan voel je je vol zelfvertrouwen, geaard met 2 voeten op de vloer, je ruimte innemend. Krachtig.
Verder ben ik net aan het uitleggen hoe onderscheidingsvermogen werkt en voelt. Wat is van jou, waar is jouw grens en wat is er van de ander.

1 klant gelooft dat ik alles zelf invul voor de ander. En gelooft niet wat ik zeg.
Gaaf hij stelt vragen voor zichzelf. Aan zichzelf. Wat is waar en wat is niet waar voor hem?
Zeker de woorden die ik op dat moment zeg: “Iedereen heeft een eigen keuze altijd.” zie ik zijn heftige afweer emotie. “dat is niet waar” zegt hij.
Ik hoor hem dat zeg ik ook. En ga door met onderscheidingsvermogen.
Dan in ene neemt hij zijn ruimte in, Het is voelbaar voor mij, maar ook in de groep. Hij staat met beide voeten op de vloer en zegt krachtig.
“Ik heb de keuze gemaakt om niet meer te roken en te drinken”.
Sinds dit besluit doe ik dit ook niet meer zegt hij naderhand.

Dit is een krachtig voorbeeld vanuit inspiratie herinnert te worden hoe het voelt om in je kracht te staan en een eigen keuze te maken en hier ook voor te gaan 100%. Je voelt zijn kracht. Zijn ogen stralen van plezier en vitaliteit. De herinnering is compleet.
Ik kijk hem aan vol sprankeling in mijn ogen. Hij geeft nu ter plekke een prachtig demonstratie hoe krachtig het is om vanuit jezelf een keuze te maken.
Vol zelfvertrouwen staat hij daar.
Ik ben altijd dankbaar wat een mooi cadeau voor hemzelf en de groep.
Super leerzaam.

Vraag tijdens de workshop:
Hoe doe je dat dan als je een vervelende collega hebt?
Voor de collega kun jij geen keuze maken.
Voor jezelf kun je wel een keuze maken. De hoe vraag ga ik beantwoorden.
Je zult verstelt staan hoe je dit zelf oplost en weer op een geheel andere wijze een dimensie aan je werkende leven toevoegt. En met hernieuwde levensenergie aan de slag gaat.

Ik laat je ook voelen en ervaren hoe jezelf leegloopt en waar je juist energie van krijgt.

Mijn missie is dat ik mijzelf en de ander bewust inspireer en herinner om vanuit de energie van plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed te genieten van het leven.