Een natuurlijke manier van van leiderschap nemen over je eigen leven is te leren

Interactieve Masterclass Pure magie komt er in je leven en je doet het zelf in de Weezenhof Nijmegen

Pure magie komt er in jouw Leven

Een natuurlijke manier van Leven
Leven in jouw gewenste situatie hoe ziet je leven er dan uit

Leef jij het leven van wie jij wenst te zijn?
Wat denk je?
Hoe voel je? Heb je plezier? Voel je je vrij, voel je de vrijheid om alles te doen wat je leuk vindt?
Met wie ga je om, wie zijn je vrienden, je collega’s?
Welk werk heb je, is dit het werk waar je blij van bent?
Heb je genoeg geld en vrije tijd voor de dingen die je graag wenst te doen?

Voor Leven in jouw gewenste situatie
In jouw gewenste situatie zijn. Is leven vanuit flow, resoneren en ontvangen. Die situaties beleven zoals je ze wenst te beleven. Dit is niet zo zeer zoals de situatie zich aandient maar zoals jij hem ervaart. Zoals jij de situatie voelt en beleeft. Je krijgt een heel andere perceptie aangereikt.
Vroeger stond ik stil als mij iets vervelends overkwam. Ik had er last van. Nu merk ik dat ik “iets vervelends” ervaar als een mogelijkheid op mijn pad voor Leven in mijn gewenst situaties.
Zelf als ik een reflexie moment heb van een vroeger gebeurtenis, zie ik nu de waarde in van dat moment. Terwijl ik er vroeger anders over dacht en het daardoor ook anders beleefde.
Je kunt pas uit je “probleem” stappen als je vanuit een andere mogelijkheden gaat denken.
Een ander manier van denken en hier door een andere duurzame plezierige manier van leven. Het natuurlijke denken. Leven zoals het Leven oorspronkelijk bedoelt is. Het werkt. Omdat het leven de natuur is. Het is het bestaan. Zo zit het nu eenmaal in elkaar.

De natuurlijke manier van denken

Je zult merken dat als jij met deze levenskunst voor Leven in jouw gewenste situatie leert omgaan, je omgeving, je werk, je partner, je kinderen en vrienden met jouw mee resoneren in wat jij wenst. Plezier en vrijheid en vitaliteit verschijnen in jouw leven. Leven in jouw gewenste situatie is een keuze. Wil jij die keuze maken voor jezelf? Dan kun je contact opnemen met mij 0636505945

De methode die ik gebruik is uniek je krijgt alle tools in handen. Het leven is mooi. Genieten waar je nu bent. Het maakt niet uit waar je vandaan komt.

Je investering voor de Natuurlijke manier van Leven is €147 exclusief btw. Gaan voor Leven in jouw gewenste situatie, begint bij jouw bereidheid voor anders leren denken.

Wat verandert er bij Leven in jouw gewenste situatie

Kinderen weten vanuit nature hun gewenste situaties. Zo leven ze vaak al. Het is eigenlijk een heel natuurlijke gang van zaken om zo te leven.

Waarom leven de meeste mensen dan niet hun gewenste situaties?

Mijn zoon kwam jaren geleden, wij hadden een prachtige stek op het tuinhuisjes complex in Badhoevedorp, naar mij toe met zijn vriend.
“Mam mag ik geld voor een lootje?” Ik keek hem aan, hij straalde helemaal. Ik kwam er al snel achter waarom hij zo straalde.
“De 1ste prijs is een prachtige bureaustoel, die wil ik graag. Kom je zo mee om hem te zien?”  De jongens gingen weer spelen. En ik genoot verder van de zon en mijn tuin.
Vlak voor de trekking werd ik trots begeleid door mijn zoon naar de 1ste prijs. “Dit is hem Mam.” Toen was het zover de lootjes zouden getrokken worden. Samen zaten we in het publiek. Zijn vriend won een barbecue. Ik voelde mijn zoon vol vertrouwen uitkijken naar het nummer 1 lootje. Je raad het al mijn zoon ging met de bureaustoel naar huis. Nu 10 jaar later zit hij nog steeds op dezelfde bureaustoel een beetje ouder, maar dat is mijn zoon ook.
Mijn zoon had de stoel als het ware al. Hij beleefde al dat hij thuis achter zijn bureau op deze stoel zat. Zijn belevingsbeeld was zo krachtig. Zijn vertrouwen 100%. Zo snel kun je Leven in jouw gewenste situatie.

Wij “volwassen” gebruiken veel minder onze verbeeldingskracht en hoe vaak hebben we een rotsvast vertrouwen in onze eigen situaties.
Herinner jij je als kind nog. Dat er situaties waar je als vanzelf kreeg wat je vroeg? Herinner je de kracht van die fijne situaties die je als kind al beleefde. Voel je de glimlach om je mond verschijnen? Dit is de kracht van de verbeelding. De kracht van de resonantie het volle vertrouwen, de ja van dit kan ik. Ik deed het vroeger ook al.
Iets wat je vroeger beleeft en ervaren hebt is makkelijk terug te halen. Dus Voor Leven in jouw gewenste situatie werkt het precies zo.


De natuurlijke manier van Leven voor Leven in jouw gewenste situatie begint bij een natuurlijke manier van denken. Gedachten zijn krachten en worden dingen. 
Belevingen
Verjaardagsbelevingen. Jaren geleden zijn mijn kinderen hier bewust mee gestart. Geheimzinnigheid, plezier, 
Het begon allemaal zo. Mam wil je 5 april vrijhouden, kan dat?
Verder hulden zij zich in zwijgen. Wat op zich al heel veel deed met ons. De lachjes onderling, de binnen prentjes, de voorpret. De beleving was al geslaagd. Toen kwam de dag. Mijn vriendin zat ook in het “complot” bleek nu. Kaartjes voor de Lion King. We zaten op het balkon een mooie plek om alles te zien en te horen. Hier kwamen af en toe toneelspelers zingen. Zo dichtbij. Ik heb ontzettend genoten. Wat een beleving.
Sinds deze dag geven we elkaar belevingen. 
Belevingen zijn unieke verhalen.
Elke minuut maak je een nieuwe beleving.
In deze masterclass ga je met jouw uniek eigen verhaal naar huis. Een nieuwe unieke beleving.
Het is de manier waarop je naar een beleving kijkt hoe je hem ervaart.
Er worden handvatten gegeven.

Hoe je op een andere manier kan kijken naar je belevenissen zodat je zelfs de vervelendste belevenissen neutraal kan gaan ervaren.