Lief zijn voor jezelf

1-op-1 transformatiecoaching vanuit de hoogste energiefrequenties
ik geef dit in een traject van minimaal 3 sessies. Tussendoor hebben we telefonisch contact om je te begeleiden in de veranderingen

Jezelf zijn jouw persoonlijke ontwikkeling
In 3 magische sessies vanuit de hoogste energie frequentie, de frequentie van liefde, vertrouwen, licht, waar dingen en situaties als op een makkelijke wijze transformeren en de begeleiding en 2 hoge frequentie helingen die nodig zijn, omdat er zoveel gebeurt met jou, in jouw leven omdat er zo ontzettend veel gebeurd tijdens dit programma. Met twee benen op de grond

Wil jij uit je oude verhaal stappen en zelf de regie in handen nemen van jouw leven. Het leven leiden wie je wilt zijn met de acties die daarbij horen? meld je dan aan 06-36505945
Het verleden wordt als kracht ingezet voor het nu.
Je verbrand je verleden niet, je gebruikt je kennis en kunde als ervaring, je gaat er anders mee om, als een beleving, een levenswijsheid.
In de hoge energie frequentie merk je dat woorden veel meer bewustzijn bevatten als je ooit gedacht had. In de hoge energie is er vreugde en plezier en wijsheid. Het lichaam/fysiek en de geest/spirit en het denken/mind en het hart zijn één, dit ervaar je ook zo. Alles is op elkaar afgestemd. Je weet wat je wilt door een kristal heldere intentie te zetten en hoe je dit op de fijnst mogelijke manier kan bereiken.
En voel je je even minder dan weet je zelf weer hoe je je persoonlijke leiderschap pakt. Je duwt vanaf nu niks meer weg je omarmt het dit is een van de manieren waardoor je de situatie de ruimte geeft om het te integreren en verwerkt kan worden.

Het vervolg zeker als je zoals vele van mijn klanten een rijk verleden hebben van allerlei beleefde situaties waar je niet in je eentje uitkomt.
En waar je last van hebt in het nu. Daar is waar we samen de cadeautjes uithalen en aandacht geven. Daar is waar jou magie in jouw leven verschijnt.

Stappen en sprongen verder een logisch gevolg
De toekomst ga jij in de energie in het nu-moment zetten en in de fysieke wereld volgt als vanzelf.
Dacht je dat het eerste traject al super veel in beweging zet.
Er is meer, nog zo veel meer uit jouw leven te halen.
The sky is not The limit.
Je gaat steeds meer de persoon zijn die je wilt zijn met het leven wat daar bij hoort.

Na meerdere coachingstrajecten snap je helemaal hoe het leven voor jou werkt.

Jij bent dan de regisseur van jouw eigen leven. Bewust Leiderschap nemen over jouw gedachten, emoties en situaties.
Leren vragen, leren vertrouwen dat het komt en leren ontvangen zijn de sleutels tot persoonlijk groei.
Dit is de potentie van jou die je in wezen al altijd gevoelt hebt. Nu leef je er midden in. Zo cool.

Doordat het onderbewustzijn wordt aangeraakt en dit naar de oppervlakte van jouw bewustzijn komt. Is er een vervolg van begeleiding nodig.
Dit is waarom ik voor trajecten kies van 3 en 6 weken coaching en heling
Wil je meer weten en echt leren hoe het leven ook voor jou gaat werken vraag dan naar jouw mogelijkheden. Om met mij samen verder te werken.

Het leven is een avontuur. Speel je spel bewust zoals jij dit wilt.
Wie wil jij zijn?