Betekenis bewustwording

Betekenis bewustwording volgens Google:
Bewustwording is een staat van zijn waarin je invloed kunt uitoefenen op een bepaalde situatie. In deze toestand bent je in staat om nieuwe dingen te leren.

Hoe ziet je leven eruit als je bewust leeft vanuit de hoogste frequentie. We zijn ons bewust van onszelf en alles om ons heen. We hebben een ruimer bewustzijn. We staan open, in verbinding met onszelf en de mensen om ons heen. In verbinding met onszelf bedoel ik mee in verbinding met Je hart en Je hoofd en je fysieke lijf en je spirit, of ziel of bewustzijn hier zijn vel namen voor.
We voelen ons verantwoordelijk voor ons gevoel voor hoe we ons gedragen en hoe we het leven willen ervaren. Vol plezier en vitaliteit en vrijheid en overvloed. Dit vinden we gewoon en deze levensstijl is er voor iedereen, omdat de hoge frequentie voor iedereen toegankelijk is.

Als je eenmaal weet hoe je afkan stemmen op die hoge frequentie en je weet, je herinnert vanuit inspiratie alle ins en outs dan wil je alleen nog maar leven vanuit de hoge frequentie omdat dit zoveel mogelijkheden geeft tot een leven wat bij jouw past. Hoe jij graag wil leven en wat jij graag wil ervaren. Er zijn geen beperkingen alleen maar mogelijkheden.

Het mooie is als je in de hoogste frequentie zit zul je merken dat de energie om je heen meegaat. (De wet van de communicerende vaten van natuurkunde of scheikunde.) Dit houd in dat als jij verandert je omgeving met jou mee verandert. Dus je partner en je kinderen en je vrienden en collega’s gaan mee in deze hoge frequentie verandering. De verandering is blijvend. Gewoon omdat dit zo goed voelt en je niet meer voor minder wil gaan. Het is life changing om bewust in de hoogst mogelijke frequentie te zijn. Je leven verandert op alle fronten. Doordat je bewustzijn verruimt ben je in contact met je innerlijk zelf. Je leeft vanuit flow.

Vanuit de hoge frequentie leven brengt magie in je leven

Voorbeeld:
Je zit niet lekker in je vel en je bent al moe bij het opstaan. Die collega schijnt maar niet te snappen waar jij mee bezig bent. Je leven loopt niet op rolletjes. Als je het goed bekijkt kosten de dingen die je doet jouw energie.
Stel je wilt een leuk leven met veel plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed want dan heb je alle ingrediënten om jouw leven leuk en inspirerend te maken.
En laat dit nu op een makkelijke manier kunnen en zelfs blijvend. Vanuit die hoge frequentie, de hoge energie is alles mogelijk. Dit is geen loze kreet.
Als jij blij bent komen er dan ook leuke dingen op je pad?
En als jij moe bent dan lijkt het of niets lukt?
Jij bent voor meer geboren en dit voel je ook. Er is nog zoveel te beleven en jij bent potentieel, dat is wat we allemaal willen leven.
Er toe doen. Jij hebt een taak op deze wereld. Daarom ben je hier.

Mijn missie is Ik Ellen Louter inspireer bewust mijzelf en de ander te leven vanuit de energie van plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed.
Ik ben degene die de hoge frequentie in stand houd samen met steeds meer mensen.
Doe jij ook mee en wil je leren hoe dit werkt.

Het begin is makkelijk, ik nodig je uit naar gratis lezing te komen deze geef ik 1 á 2 keer per maand.
Je kunt al beginnen door je ogen te laten sprankelen. De volgende stap je gezicht volgt als vanzelf, de glimlach. Hierna reageert je lijf en de omgeving op jou. Zo makkelijk en kijk eens als je dat in 100-voudig kan doen wat dat met jezelf doet en de wereld om je heen.
The sky is not the limit.
Om dit leven te leren leven hoef je alleen maar geïnspireerd te worden door je bewust te herinneren om te leven vanuit de energie van plezier en vrijheid en overvloed. En ik kan je hier bij helpen. Ik help je op een makkelijke manier ook zo te leven en jouw potentieel tot volle bloei te laten komen en te leven.

Een vitaal leven in alle vrijheid met plezier en in overvloed. In contact met jezelf in contact met je omgeving.
Mijn visie is dat vele mensen zich gaan herinneren dat dit normaal is om zo te leven.
En dat het tegen onze natuur is om ziek en moe en in dualiteit met elkaar te leven.
We hebben ondervonden en ervaren hoe dit werkt. We willen weer wat anders beleven. Leven in harmonie met jezelf en met de ander en met de natuur dat is onze nieuwe toekomst. Onze nieuwe toekomst is dat wij bewust ons leven zelf ontwerpen en transformeren herinneren om vanuit plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed te leven. Ons lichaam is in harmonie. Hart en hoofd en intuïtie, spirit of ziel en lichaam zijn weer 1.
Alles is energie en is dus met elkaar verbonden. Dit voelen we ook dit ervaren we ook.Voor de mensen om jouw heen houdt dit in dat ze kunnen mee bewegen op deze hoge energie en zich ook vitaal en vrij en plezierig kunnen voelen. De energie is voelbaar. Er is spraken van een non-duale maatschappij.
mensen zorgen steeds vaker goed voor zichzelf en hun energie. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die vitaal zijn, plezier hebben in het leven vrijheid en overvloed ervaren. Deze hoge frequentie is er voor iedereen die weet, en herinnert hoe je hier op afstemt. Iedereen. 
We zijn een bewuste mens die zich laat inspireren en zich bewust herinnert hoe het is om bewust vanuit die hoge frequentie energie voor vrijheid en vitaliteit en vrijheid en overvloed te gaan. Mijn visie is dat er in 2025 al zo veel mensen op aarde zijn die vanuit de hoge frequentie energie leven dat het zichtbaar is in de wereld.
We krijgen nieuwe leiders(sters) die leven vanuit de hoge frequentie. Waarbij je samen vanuit het hart en hoofd bewust mogelijkheden vind om met plezier en vitaliteit en in vrijheid en overvloed te leven. Iedereen doet de haar/hem energie geven en waar ze blij van worden. Geld wordt steeds minder belangrijk omdat het er gewoon voor iedereen. Men is er voor elkaar er is dus al overvloed.

Op wereld schaal:
oorlogen verdwijnen
ziekte verdwijnt
dualiteit verdwijnt
leiderschap vanuit angst verdwijnt
armoede verdwijnt