Betekenis hoge frequentie en afstemmen

Betekenis van frequentie:
Een aantal keren dat iets in een bepaalde tijdsperiode gebeurd
Trillingsgetal
Aantal trillingen per seconde

Betekenis afstemmen
Het op de gewenste afstemming afstellen van bv de radio of een muziek instrument.

De Schuman-resonantie en Nicole Tesla hebben uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hersengolven en gezondheid van
de mens in samen hang met de hoge frequentie van de aarde

https://wetenschap.infonu.nl/natuurverschijnselen/165778-de-schumann-resonantie-en-hersenritmes.html

Afstemmen betekenis hoge frequentie energie voor mij.
De aarde komt in een steeds hogere frequentie.
Voor mij betekent afstemmen in mijn dagelijks leven op de hoogste frequentie leven met bewustwording, afstemmen op de energie van plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed. Afstemmen op de keuzen mogelijkheden in mijn leven. Deze zien en ervaren en genieten.
Het loslaten van situaties die niet meer passen. Waar ik geen energie van krijg.
Afstemmen op wat mij gelukkig maakt. Er zijn voor mijzelf.
Van binnen naar buiten leven. Dit wil voor mij zeggen het innerlijk werk doen.
Ik kies ervoor om mij fijn te voelen, wat er zich ook afspeelt in de wereld om mij heen.

Ik vind het belangrijk dat ik er voor mijzelf ben. Lief ben voor mijzelf.
Het blijkt dat als ik er voor mijzelf ben ik er ook voor de ander kan zijn. Omdat er geen beren of anderen gedachten of gevoelens storen die mijn frequentie verlagen.

Emoties die bij een hoge frequentie horen zijn emoties waarbij je flow ervaart in je leven. Waarbij je denkt o wauw, yes. Hier wil ik meer van.
Je geeft jezelf energie als je in de hoge trillingsenergie van deze afstemmingen bent:
$ plezier
$ vrijheid
$ overvloed
$ vitaliteit
$ zelfcompassie
$ sprankelende ogen met een glimlach om je mond geeft direct een hoger frequentie gevoel
$ voor jezelf gaan geeft je zelfvertrouwen in jezelf in je leven. Dat je alles kan bereiken in je leven wat jij wenst
$ Lef voor persoonlijke transformatie naar wie je wilt zijn in dit leven

Je ervaart en je herinnert jezelf bewust dat er keuzen mogelijkheden zijn ten alle tijden. Je weet dat je nooit een foute keuze maakt, omdat je altijd weer opnieuw kan kiezen. Maar ook omdat jij weet wat er ook op je pad komt hoe je in deze hoge fijnvoelende energiefrequentie blijft of weer snel in terug kunt komen, wat er ook gebeurd in de wereld om je heen.

Hoe ziet je leven eruit als je leeft vanuit de hoogste frequentie. We zijn ons bewust van onszelf en alles om ons heen. We hebben een ruimer bewustzijn. We staan open, in verbinding met onszelf en de mensen om ons heen. We voelen ons verantwoordelijk voor ons gevoel voor hoe we ons gedragen en hoe we het leven willen ervaren. Vol plezier en vitaliteit en vrijheid en overvloed. Dit vinden we gewoon en het is er voor iedereen.
Het mooie is als je in de hoogste frequentie zit zul je merken dat de energie om je heen meegaat. (De wet van de communicerende vaten van natuurkunde of scheikunde.) Dit houd in dat als jij verandert en transformeert naar jouw beste zelf ooit, jouw omgeving met jou mee verandert. Dus je partner en je kinderen en je vrienden en collega’s gaan mee in deze hoge frequentie verandering. De verandering is blijvend. Gewoon omdat dit zo goed voelt en je niet meer voor minder wil gaan. Het is life changing om in de hoogst mogelijke frequentie te zijn. Je leven verandert op alle fronten. Doordat je bewustzijn verruimt ben je in contact met je innerlijk zelf. Je leeft vanuit flow.

Jij hebt een taak op deze wereld. Daarom ben je hier. Jij doet ertoe.

Mijn missie is Ik Ellen Louter inspireer, herinner en transformeer bewust mijzelf en de ander te leven vanuit de energie van plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed.
Ik ben degene die de hoge frequentie in stand houd samen met steeds meer collega’s.
Doe jij ook mee en wil je leren hoe dit werkt.

Durf te kiezen voor jezelf. Herinner en herprogrammeer jezelf bewust weer wie je bent en wat je te doen hebt op deze aarde en heb het lef jouw leven te transformeren naar wie jij wilt zijn in dit leven.

Je kunt al beginnen door je ogen te laten sprankelen. De volgende stap je gezicht volgt als vanzelf, de glimlach. Hierna reageert je lijf en de omgeving op jou. Zo makkelijk en kijk eens als je dat in 100-voudig kan doen wat dat met jezelf doet en de wereld om je heen.
The sky is not the limit.
Om dit leven te leren leven hoef je alleen maar geïnspireerd te worden door je bewust te herinneren om te leven vanuit de energie van plezier en vrijheid en overvloed. En ik kan je hier bij helpen.

Een vitaal leven in alle vrijheid met plezier en in overvloed. In contact met jezelf in contact met je omgeving.
Mijn visie is dat vele mensen zich gaan herinneren dat dit normaal is om zo te leven. De natuurlijke manier van leven zoals het leven bedoelt is.
En dat het tegen onze natuur is om ziek en moe en in dualiteit met elkaar te leven.
We hebben ondervonden en ervaren hoe de oude energie werkt.
Nu willen we terwijl die hoge frequentie trilling weer pakbaar is anders leven. Leven in harmonie met jezelf en met de ander en met de natuur dat is onze nieuwe toekomst. Zelfredzaamheid. Onze nieuwe toekomst is dat wij bewust ons leven zelf ontwerpen en transformeren herinneren om vanuit plezier en vrijheid en vitaliteit en overvloed te leven. Ons lichaam is in harmonie. Hart en hoofd en intuïtie, spirit of ziel en lichaam zijn weer 1.
Alles is energie en is dus met elkaar verbonden. Dit voelen we ook dit ervaren we ook.

Voor de mensen om mij heen houdt dit in dat ze kunnen mee bewegen op deze hoge energie en zich ook vitaal en vrij en plezierig kunnen voelen. De energie is voelbaar. Er is spraken van een non-duale maatschappij.
mensen zorgen steeds vaker goed voor zichzelf en hun energie. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die vitaal zijn, plezier hebben in het leven vrijheid en overvloed ervaren. Deze hoge frequentie is er voor iedereen die weet hoe je hier op afstemt. Iedereen. 
We zijn een bewuste mens die zich laat inspireren en zich bewust herinnert hoe het is om bewust vanuit die hoge frequentie energie voor vrijheid en vitaliteit en vrijheid en overvloed te gaan,

Emoties die horen bij een lage frequentie:
Je eet als het waren je eigen energie op. Gevolg moeheid, ziekte
@ boosheid = een soort van jezelf opeten.
@ irritatie = jezelf onprettig voelen
@ zorgen maken = je leven de verkeerde kant op ontwerpen. Dit is in de toekomst kijken, wat nog niet gebeurd is. Wat als..
@ angst = iets wat je de adem beneemt voor de toekomst. Wat nog niet gebeurd is.
@ het niet weten, onzekerheid = de energie van welke keuze moet ik maken, twijfel en daardoor maak je vaak geen keuze of door de stress de “verkeerde keuze” voor je gevoel.