De Nieuwetijdse Revolutionaire manier van denken en handelen

Vogelvlucht

Maak kennis met de revolutionaire Nieuwetijdse manier van denken en verander je situatie naar wat je wel wenst te beleven. Je blauwdruk veranderen. Voor Leven in jou gewenste situaties. De natuurlijke manier van denken, en handelen.

Stel je eens voor. In elke situatie weet jij hoe je leiderschap kunt nemen over hoe jij je wenst te voelen. Het maakt niet uit wat de ander zegt of doet. Voor heen raakte je humeurig of was je de draad even (of wat langer) kwijt. Maar nu heb jij het heft zelf in eigen handen en laat je je niet meer van je stuk brengen. En gebeurd dit toch nog even, dan weet je nu vanaf dit interactieve magische weekend, hoe je jezelf weer snel terug pakt. 

Een makkelijkere manier van Leven krijg je aangereikt. Je krijgt tools in handen, waar je de rest van jou Leven plezier van hebt. Voor Leven in jouw gewenste situatie.

Ja gaat andere dingen tegen jezelf zeggen. Je voelt je zelfverzekerd. En vertrouwd op je zelf. Je eigenwaarde neemt toe. 

Door deze Nieuwetijdse manier van denken, voel je al heel gauw ruimte in jouw systeem.

Ik ben mijn halve leven zoekende geweest. Er knaagde altijd wel iets in mij. Zo’n onbestendig gevoel die je niet kunt benoemen. 

Ik was anders en dacht anders. Nu met onze Nieuwetijdse kinderen snap ik waarom ik anders was. Ik dacht anders en daardoor reageerde ik anders.
Ik dacht dat iedereen dacht zoals ik dacht.
Gedachten en woorden gewoon zoals ze bedoelt zijn zonder dubbele boodschap. Het is niet recht voor zijn raap. Maar juist precies gekozen. integer.
Zonder oordeel. Want ik ga er vanuit dat iedereen integer is. Maar bij een andere afstemming voelen woorden en de energie erachter anders.  En krijgen ze een andere betekenis. Laat ik dit uitleggen aan de hand van de volgend levenservaring.

Ik heb wat bij mijn baas gezeten. Dan kwam er een email langs waar een nieuwe regeling op stond en die moesten wij uitvoeren. De woorden klopten, maar de verandering die we in moesten zetten klopte niet. Ik kon mijn vinger er niet precies opleggen. Zelfs in gesprek kreeg ik niet precies rond wat er nu bedoelt werd en als ik er te dicht bij kwam, De kern raakte waarom het niet klopte, wat we moesten uitvoeren, het op mijn puntje van mijn tong lag. Zei mijn baas: ” oké nu is het rond dit is afgesproken( het oude patroon van zijn denken) en we praten er niet meer over. Je volgt het maar op.”
Dit is weet ik nu op verschillende frequenties, golflengtes praten. In contact zijn, maar dus toch uit contact zijn.
Woorden die hetzelfde lijken. Zijn niet hetzelfde. Het is net of mijn baas en ik een andere taal spreken. 
Dit is o.a. 1 verschil met het oude en het nieuwe denken. Men verstaat elkaar niet meer. De jeugd van nu loopt daar o.a. ook tegenaan. Naast het oordelen, en oude gewoontes. Die gewoonweg niet meer gesnapt worden.
Omdat dat “dubbele” denken niet meer in hun systeem zit.
Het grote verschil met vroeger is. Dat de jeugd nu massaal zo denkt. Er dus werkelijk een beweging op gang gezet wordt. Die nu al zichtbaar en voelbaar is.

Ken je die oude radio’s nog waar je aan een draaiknop moeste draaien voor een zuiver geluid uit je radio te krijgen. De goede frequentie te krijgen. Dat is wat er nu zichtbaar wordt tussen de jeugd de Nieuwdenkers en de oudere denkers. De radioknop afstemming. De frequentie afstemming

De afstemming, communicatie van de jeugd is anders, als de oudere communicatie..  No-nonsense communicatie. Vele jongeren laten het afweten op de oude ideeën en leermethodes. Ze laten het zich niet meer zeggen. Zonder waardeoordeel, de jongeren zijn haarfijn afgestemd op de hogere frequenties. 

Door deze revolutionaire Natuurlijke manier van denken, voel je al heel gauw ruimte in jouw systeem.

Ik ben mijn halve leven zoekende geweest. Er knaagde altijd wel iets in mij. Zo’n onbestendig gevoel die je niet kunt benoemen. Ik was anders en dacht anders. Nu met onze Nieuwetijdse kinderen snap ik waarom ik anders was. Ik was mijn tijd ver vooruit. Ik dacht en voelde anders en daardoor reageerde ik anders. 
Gedachten en woorden “gewoon” horen zoals ze bedoelt zijn zonder dubbele boodschap. Het is niet recht voor zijn raap. Maar juist precies gekozen, integer. Zonder oordeel. Want ik ga er vanuit dat iedereen integer is. Iedereen vertelt zijn eigen verhaal. En dat is vanuit haar of zijn optiek altijd waar.

Maar bij een andere afstemming voelen woorden en de energie erachter anders. Is het begrip anders.

Ken je die oude radio’s nog waar je aan een draaiknop moest draaien voor een zuiver geluid uit je radio te krijgen. De goede frequentie te krijgen. Dat is wat er nu zichtbaar wordt tussen de jeugd de Nieuwdenkers en de oudere denkers. De radioknop afstemming. Even op een makkelijke manier uitgedrukt.

Wil jij je ook kunnen afstemmen op de hogere frequentie? 

Wat gebeurd er als je daar op afgestemd bent: 

Je leven wordt makkelijker. Je ervaart veel meer plezier in je leven.

De beren op jouw weg worden mogelijkheden. 

We leren de Future pull kort gezegd de toekomst naar je toehalen en leven. Zie verhaal van mijn zoon in de masterclass op mijn website te vinden.

Je gaat je blauwdruk herschrijven. Vooroordelen, gewoontes. Wat heb je overgenomen? Wat is er werkelijk van jou? Wat zou je anders wensen? Keuzes maken. Kristalhelder afstemmen.  

Kort verhaal. Marian is afgestemd op de hogere frequentie, iemand wil wat van haar en zij wil dit niet. Ze kijkt de ander aan en zegt: ” Nee dit wil ik niet”. Marian is duidelijk. en straalt dit ook uit.
De ander gaat liggen vervelen en voelt Marian nog niet aan gewoon omdat ze zo met zichzelf bezig is, dat er niet werkelijk contact is vanuit de ander.
De ander heeft een idee en dat is al wat wordt gedacht.
De energie daalt in frequentie in gevoelswaarde. Marian die voelt dit wel, als ze mee zou gaan  met de ander, zou haar humeur een stuk dalen, en raakt ze waarschijnlijk geïrriteerd. 
Marian weet hoe dit werkt wat de oorzaak van haar mogelijke irritatie is en ze herstelt zich gelijk. De ander heeft zo geen voedingsbodem meer en houdt als vanzelf op met praten. Marian kan haar gevoel bewaren en blijft zich goed voelen. Marian is duidelijk naar de ander, zelfs zonder woorden. Marian nodigt hierdoor met haar energie, hoge frequentie, de ander uit ook hier, dit fijne gevoel in deze hoge frequentie te zijn. Het is aan de ander om te mokken of zich bij Marian aan te sluiten. 
Zo werkt dit en jij gaat dit ook leren  dit interactieve weekend. Wat er ook gebeurd om je heen, je herkent het en hierdoor heb je de keuze erop de anticiperen, of niet. 

Dit is leiderschap nemen over je eigen Leven. Hoe wil jij je voelen.

Vanuit deze hoge frequentie is alles mogelijk.

Je bent blijvend verandert als jij dat wenst. Meestal heb je in een weekend die hoge frequentie en verwatert hij weer in een paar dagen. In dit interactieve magische weekend leer je deze hoge energie zelf te bewaken en weet je zelf hier weer naar terug te keren in moeilijke situaties.

Ik heb geleerd hoe het voor mij werkt. Ik kan dit jouw ook leren, door mijn achtergrond en wat ik allemaal beleeft heb in mijn leven weet ik verschillende ingangen en mogelijkheden, voor Leven in jouw gewenste situatie te leren hoe dit werkt ook voor jou.  

Dit interactieve magische weekend is wezenlijk anders als wat je bij anderen coaches, trainers, psychologen en therapeuten leert. Deze methode gaat over de Natuurlijke manier van denken via een Nieuwetijdse manier. Bij de gevestigde maatschappij leer je aandacht te geven aan al je obstakels en problemen. En wat je aandacht geeft groeit in mijn ogen. Ik zeg hiermee niet negeer het verleden. Ik zeg hierbij leer anders naar je verleden te kijken. Want nu zit je in een andere frequentie dat houdt ook in dat je op een andere manier naar het verleden kan kijken.

Ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met me opnemen +31 636 505 945

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *