Jij bent zelf de verandering in jouw leven

Welkom in de nieuwe tijd

zuiver magie door Ellen Louter
Magie. Puur jezelf zijn Dit is de energie waarin ik coach en heling geef

Persoonlijk leiderschap houdt meer in als alleen genieten in het nu. Je fijn voelen in het nu.
Persoonlijke leiderschap houd in dat wat er ook in de wereld om je heen gebeurd jijzelf de baas bent en blijft over jouw gedachten en jouw gevoel. Het is een persoonlijk actief creatie proces. De weg naar binnen. Het is een persoonlijk Bewustwordingsproces van persoonlijke groei.

Het lijkt erop dat we allemaal afgescheiden worden van elkaar. Dit is in de fysieke wereld ook zo. We bewegen mee met de stroming. Maar we zijn nog steeds met elkaar verbonden.
Voel jij je moe?
Voel jij die onrust in je lijf ?
Het niet weten hoe?

Wat brengt de toekomst?

Dit is de wereld energie die op dit bijzondere moment voelbaar is.

Ga je mee in deze energie je beperkt voelen en afgesloten voelen van de buiten wereld?
Dit heb ik ook even gedaan. We voelen namelijk allemaal de energie van elkaar, omdat we in de energie met elkaar verbonden zijn. We zijn met ons bewustzijn allen één. Zo voelen we elkaar en zijn we verbonden.


Herken je dit ook? Je wilt iemand bellen je staat op het punt om de ander te bellen en er wordt gebeld. “O ik dacht net aan jou.” De ander belt jou.
Of je komt op een verjaardag en je voelt dat er net iets gebeurd is. Je weet niet precies wat maar je voelt de stemming.
Dit zijn makkelijke voorbeelden die iedereen wel heeft meegemaakt, dat we met elkaar verbonden zijn in de energie en dat je gevoel een sterke radar is.

De oudste pijn van de mens is afgescheidenheid. Dit is waar we nu met zijn allen inzitten. Willen we hier met zijn allen sterk uitkomen dan zullen we naar binnen mogen gaan. Bewust persoonlijk leiderschap nemen. Je ziet hierboven aan de voorbeelden dat gevoel,energie voor veel mensen te benoemen en te voelen is.

Weet je ik herken de stukken waar we nu met zijn allen inzitten, het is ook een deel van mij en van jou van ons.
Samen zijn. We gaan samen naar een nieuwe toekomst.
Hoe begin jij aan die nieuwe toekomst?

Ben jij voorbereid?
Pak jij nu bewust jouw persoonlijke leiderschap op door nu op een makkelijke manier je oude stukken te verwerken? Dit is mogelijk als jij erin gelooft dat dit makkelijk gaat met mijn begeleiding. We doet het samen
Puur jezelf liefhebben is wat nu aan ons gevraagd wordt. Mee te gaan in de flow zonder weerstand maar wel zorg te dragen voor onze innerlijke wereld. Hier bedoel ik mee zorg te dragen hoe wij ons voelen en wat we denken. Geaard blijven. Bewust te stappen in die vibratie die goed voelt, maar je niet van de lagere vibratie afsluiten. Laat het maar door je heen stromen herken en erken het. Het is oke. Wegduwen is onze 1ste reactie, maar dat gaat alleen maar etteren, dat lost alleen voor even wat op.
Geef je boosheid, het niet weten, je onmacht, je afgescheiden zijn, gevoel even aandacht om te integreren en zo te laten verdwijnen, dit is allemaal energie.
Ieder keer weer, dit vergt oefening, maar het verlicht zo ontzettend veel in jouw wereld, en hierdoor in onze wereld. Wij zijn allemaal stukjes bewustzijn met elkaar verbonden door het grotere geheel Bewustzijn.

Doordat velen hun oude stukken oplossen ontstaat er letterlijk een hogere frequentie op de aarde waar veel meer mogelijk is als nu. Degene die dit niet doen worden voor de keuze gesteld, mee te gaan in de nieuwe wereld of onze wereld te verlaten.
Ik heb ooit voor de keuze gestaan of ik wilde blijven leven of niet. Ik lag in een ziekenhuis bed en was ernstig ziek. Ilona was net 4 maanden. Ik weet nog goed de innerlijke dialoog. Ik maakte bewust de keuze voor het leven te gaan.

Wij hebben veel meer vrijheid in keus als we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Ik kom steeds meer situaties tegen van magie in mijn leven, mede doordat ik het vraag, geloof dat het er al is en alleen maar hoef te vertrouwen en te ontvangen en het verschijnt op mijn pad.
Het lijkt simpel, doe je innerlijk werk, weet hoe hoe dit werkt, dan ga je dit steeds vaker en meer doen. Want je wilt toch het beste uit je eigen leven halen.
Voorbeeld ik heb iets op marktplaats te koop staan. Ik ben al een dag in gesprek met iemand, maak extra foto’s, maar echt schot komt er niet in. Ik laat het los.
Dan kiest ze ervoor het niet te doen. 5 minuten later is er weer een bieder en binnen een dag is het betaald en op gestuurd. Hoe snel en makkelijk kan het gaan.

Er zijn ook situaties waar je anders naar kunnen kijken als voorheen.  Als je weet dat jij de creator van jouw leven bent, wie zou je dan willen zijn en hoe gedraag je je dan, hoe voel je je dan? Welke actie onderneem je? Mensen zeggen wel eens tegen mij ja maar Ellen jij ziet alles van de positieve kant. Dat klopt maar de negatieve kant negeer ik niet. zonder wit is er geen zwart. Het is hoe je er mee omgaat. Dat is een verschil met mensen die in het negatieve duiken.

Lagere frequenties geven minder mogelijkheden. Kijk maar als je boos bent dan kun je daar in blijven hangen, het voelt voor mij met oogkleppen op zijn, op dat moment. Blijheid geeft veel meer vrijheid en hierdoor veel meer mogelijkheden.
Gaan we met zijn allen voor die hogere frequentie. Ja iedereen die daarvoor kiest gaat mee. Wauw we stappen allemaal in een nieuwe wereld. Dit is echt magisch.

 Voor ons bewustzijn is afgescheiden zijn energie, net als blij zijn energie is. Alleen de energie frequentie is anders. Vibratie ook wel energie frequentie genoemd, is als een afstemming op een radio zender.
Dus de wereld wordt met allen mensen die meegaan geüplift naar de hogere frequentie van vrijheid en blijheid. Hier past persoonlijk leiderschap nemen over je leven.

De wereld wordt naar een hogere energie frequentie gebracht.
Van ons wordt verwacht op ons gevoel en op onze gedachten te gaan letten. Dit vergt oefening. Het is een bewustwordingsproces. Maar hoe gaaf als jij je van binnenuit zelf  kan creëren hoe jij je wilt voelen. Je bent als je daar voor kiest niet meer van de wereld om jou heen afhankelijk. Van de goedkeuring van de ander of je gevoel van afgeslotenheid omdat je dit in jezelf gemasterd heb.

Dit is voorbij wat er nu speelt. Dit is de toekomst. Zelf bewust je eigen leven creëren. Persoonlijk leiderschap nemen over hoe je denkt en hoe jij je wilt voelen en wat je nu eigenlijk wilt. Wie wil je zijn en leef je hier ook naar.

   Persoonlijke Hoge frequentie heling op afstand Plus een transformerend coaching gesprek voor de heling en na de heling
Hoe ga jij nu met jou zelf om in deze bijzondere tijd Samen zijn

Wat brengt deze heling en en transformerende coaching jou?
Als je je aanmeld met jouw telefoonnummer op mail e.louter@gmail.com en betaald dan bel ik je op en maken we een kristal heldere intentie wat je wilt bereiken met de heling en de coaching.

We gaan het hebben over hoe je oude stukken op kunt lossen zonder erin te duiken of te weten wat het is. Vanuit de hoge frequentie energie is dit mogelijk. Hierop ben ik ook al de vorige avond op ingetuned tijdens ons telefoongesprek.
Dit alles geeft een gevoel van openingen meer ademvrijheid in je systeem.
Je zult je gevoelens anders gaan bekijken, en voelen, hierdoor kun je uit oude patronen stappen, deze zijn niet meer helpend. Je neemt steeds meer je eigen leiderschap in jouw leven. Doordat je nu weet hoe dit moet. Oefening baart kunst. Nu is het de tijd om de nieuwe verandering in te gaan. Ben lief voor jezelf.

Heb compassie met jezelf. Jezelf waarderen en eren net als je dat bij goede vrienden en vriendinnen doet.

Omdat je goed voor jezelf bent, er bent voor jezelf. Dan pas kun je er ook voor de ander zijn.
Dit houd in als jij je goed voelt kan de ander vanuit de energie zich ook goed voelen.
Dit is ook voelbaar. Als wij met zijn allen aan onszelf werken en doen wat er voor nodig is om in die hoogste frequentie terug te keren omdat dit het prettigst voelt. Dan komen steeds meer mensen in die hoge frequentie en zal je zien dat er van alles oplost. Het lijkt misschien nog abracadabra. Maar ben je eenmaal bezig met energie en zelfliefde dan laat dit je niet meer los. Dan wil je alleen nog maar het beste voor jezelf. En hierdoor creëer je ook het beste voor je omgeving. Voor je partner, je kinderen, voor je vrienden en je collega’s.

Het is een bewustwordingsproces. Ik hoor van veel klanten terug. Ha fijn dat je belt daar word ik altijd zo blij van. Ik heb gelijk weer energie voor 10.
Dank je wel Ellen  

Persoonlijke Hoge frequentie heling op afstand Plus een transformerend coaching gesprek voor de heling en na de heling
Wil jij goed voor jezelf zorgen en hierdoor ook goed voor de ander zorgen.

Jij hoeft alleen maar de intentie te zetten om onvoorwaardelijk open te staan voor ontvangen, waarmee jij weer stappen kunt zetten naar puur jezelf zijn.

Dit programma is online via de telefoon en op afstand heling
1. Een persoonlijke coaching waar een kristal heldere intentie wordt gezet en waar al transformaties plaats vinden
2. Een persoonlijke hoge frequentie heling
3. persoonlijke coaching voor een goede afronding

Of bij zwaardere stukken die je wilt aangaan om de ruimte te geven voor je bewustwordingsproces
Raad ik aan om het 6 weken programma te kiezen waarbij je 6 weken persoonlijke begeleiding krijgt
met 6 kerncoaching en 4 helingen

https://www.ellenlouter.nl/1-op-1-energetische-transformatiecoaching-op-maat/

Welkom in de nieuwe tijd.
Schrijf je gauw in via e.louter@gmail.com met je telefoonnummer erbij. Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Een klant had overal fysieke pijn ze voelde zich 80 terwijl ze veertig is. Ze voelde zich moe intens moe. Na 1 sessie is ze weer haar geliefde sport gaan doen fitnessen, haar pijn is weg. Ze voelt zich goed. Ik hoefde haar alleen maar te herinneren. Want ze is al eerder bij mij geweest voor coaching.
Zo snel gaat het niet voor iedereen. Maar dit kan wel als je werkelijk het vertrouwen hebt dat dit kan, ook voor jou.
De laatste tijd werk ik met heling vanuit de hoogste vibratie in combinatie met coaching. Een sterk duo.
Zij heeft bij mij het 6 weken traject gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *