Fabel: Kiezen voor jezelf is egoïstisch

Lief zijn voor jezelf. Kiezen voor jezelf

Fabel:
Kiezen voor jezelf. Lief zijn voor jezelf, jezelf op de 1ste plaats zetten is egoïstisch

Niets is minder waar.
Als je goed voor jezelf zorgt voor jezelf kiest dan pas kun je er onvoorwaardelijk voor de ander zijn.
Laat ik dit uitleggen.
Als jij goed in je vel zit. Als jij jouw leven vanuit een innerlijk flow ervaart. Je ervaart innerlijke rust. Je ervaart zelfvertrouwen. Je bent blij met wie je bent. Je ervaart dat je bewust regie over jouw leven hebt. Je ziet mogelijkheden en neemt de actie die erbij hoort om ze ook te ervaren, dus te realiseren.
Jij neemt bewust persoonlijke leiderschap over jouw leven.
Dan kun je er ook onvoorwaardelijk voor de ander zijn zonder een onbewust of zelfs bewust een dubbele agenda of onbewuste oordelen of chaotische gedachten.
Nee dan ben jij in het nu-moment aanwezig voor de ander, omdat je er voor jezelf bent. Super waardevol.
Puur jezelf zijn

Er zijn altijd verschillende wegen naar Rome
Zo ook heb ik verschillende programma’s met verschillende diepgang. Letterlijk diepgang in jezelf.
Ik raak altijd wat aan. Er vinden altijd transformaties plaats in elk programma.

Je kunt nu binnen één week al flinke stappen maken.
Ik begeleid en herinner je wat je eigenlijk altijd al wist maar waar je nog geen bewuste actie in neemt om te manifesteren, te realiseren. Erin te geloven dat jij jouw leven kan beïnvloeden door jouw eigen keuzes.
Niets doen is ook een keuze.
Ik nodig je uit, ik inspireer je om jouw innerlijke wereld weer bewust aan te spreken en een begin te maken naar puur jezelf zijn.
Is dit wat je wilt ervaren. Dan zijn er verschillende programma’s. Ieder programma is even waardevol en heeft zijn eigen level van diepgang naar jouw transformaties
Puur jezelf zijn
Wil jij dit ook. Hierbij nodig ik jou uit om jou mogelijkheden te bespreken je kunt mij mailen e.louter@gmail.com zet jouw telefoonnummer erbij dan bel ik jou zo snel mogelijk terug voor jouw mogelijkheden.
Je investering van 67 euro betekent al een wereld voor verschil voor jou binnen een week en het werkt door. Dus nog langer waar voor je geld.
Mail me voor jouw mogelijkheden. Herinner je the sky is nooit jouw limit.

Wat ik merk is dat ik klanten aantrek die veel in het leven hebben meegemaakt. Naast transformatiecoach ben ik ook ervaringsdeskundige op vele vlakken. Dit maakt mij zo uniek.
Ik heb het doorleeft en gemasterd. Dit is waarom ik jou kan begeleiden.
Wil jij echt uit je verleden stappen dan ben ik jouw coach. Op mijn eigen unieke wijze coach, inspireer, herinner en begeleid jou naar puur jezelf zijn.
Magie in jouw leven toelaten te leren bewust te vragen te geloven en te ontvangen wat jij wenst en juist omdat jij zoveel heb meegemaakt. Bezit jij de kracht om van binnenuit die krachtige leider te zijn.

Liefs Ellen

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *