Het is wetenschappelijk bewezen dat gelukkige mensen productiever, creatiever en stress bestendiger zijn

Het is wetenschappelijk bewezen dat gelukkige mensen productiever, creatiever en stress bestendiger zijn.  
Wat als je nu eens oprecht jezelf mag zijn van jezelf, thuis op je werk en bij je vrienden

Hoe zou jouw wereld er dan uit zien?
Wat is er allemaal mogelijk wat er nu nog niet mogelijk lijkt te zijn?

Abraham Hicks What is happiness
https://www.youtube.com/watch?v=Sd6-faXcSoA

Stel je eens voor jij weet dat het mogelijk is om alles te bereiken wat je zou willen.
Alleen weet je nog niet hoe.

Weet jij wat je wilt  bereiken en wie je zou willen Zijn.
Heb jij er wel eens over nagedacht over gedagdroomd?
Alles wat je je kunt bedenken is mogelijk.

Stel je eens voor je werkt bij een bedrijf en ineens huren ze mij in.
Wat merk jij daarvan op de werkvloer en wat merk je thuis en bij je vrienden kring. Want zover reikt de verandering in je leven als alles mogelijk is. De verandering is duurzaam. Je voelt hem in elke vezel van je lichaam.

Je staat met plezier op omdat jouw leven fijn voelt. Je lacht naar je kinderen je partner en je besteedt werkelijk aandacht en liefde aan ze. Jullie voelen je  gedragen. Je hebt aandacht aan jezelf besteed en je weet hoe je, je wil voelen door de dag heen. Bv dankbaar, gelukkig, waardevol. Je set bv de intentie van ontvangen vandaag in. Je gaat met plezier naar je werk. Je ontmoet collega’s die allemaal in een goed humeur zijn gewoon omdat dat kan. En als je eenmaal zo geleefd hebt wil je niet meer terug. Je werkt met plezier, weet precies die snaar te raken bij jezelf dat je een inspiratiebron bent voor jezelf en voor de ander. Jij hebt de kennis hoe je, je gevoel weer op pijl brengt zonder daar veel moeite voor te doen als iets tegen zit. Je waardeert jezelf en daardoor ook de ander.
Als iedereen op het werk deze kennis heeft en zo met zijn/haar leven omgaat. Dan heb je een werkvloer waar iedereen elkaar in zijn waarde laat. Waar iedereen naast een eigen verhaal.een gezamenlijk verhaal heeft. Waar iedereen op de juiste plek zit. Natuurlijk zullen er dingen gebeuren die niet leuk zijn of dat het tegen zit. Maar de manier waarop je dan met het probleem omgaat is in alle vrijheid en openheid een mogelijk vinden die wel past.
Dat is de kracht van het besef van vernieuwing. Anders omgaan met je eigen emoties met jouw denken met jouw beleving.
Er is geen  onderlinge strijd meer. Je werkt nu in een bedrijf met nieuwe normen en waarde. En jij hoort hier bij. Innovatie op jouw gebied. Doordat je werkomgeving prettig is zul je meer vernieuwde ideeën ontwikkelen want hier is waar je, je energie insteekt . Het gevolg is dat er meer verdient gaat worden meer winst gemaakt kan worden door de creativiteit van je werknemers en jezelf.
Ziekte verdwijnt. Er heerst geen ziekte makende cultuur op je werkplek.
Alles en iedereen verandert blijvend. De nieuwe tijd is blijvend ingezet op jouw bedrijf.  Waar een ieder blij is om te werken en jou als baas te hebben. Oprecht geluk op de werkplek en thuis en in ieder zijn/haar eigen wereld. Je komt vol energie thuis met sprankelende ogen. Je hebt lekker gewerkt en dat straal je uit. Hierdoor ben je geliefd bij je zelf maar ook bij de ander. Een waardevol leven leiden jezelf ont-moeten. En steeds meer groeien naar eenheid.

Dit reikt dus verder als je bedrijf. De rimpel gaat bij iedere werknemer ook privé doorstromen.
Doordat jezelf goed voelen jouw nieuwe vorm is.

Ga je met mij werken dan doe ik verschillende dingen.
Ten 1ste ben ik er voor het personeel de managers en voor de directeur.
Ik luister naar de verhalen wat jullie verbindt met elkaar. Maar ook waar de verschillen liggen en hoe jullie weer bij elkaar kunnen komen. Dit resulteert in een verandertaal. Een verhaal wat door iedereen begrepen wordt. Ik vertel dit verhaal niet. nee dat verhaal vertel jezelf. Hierdoor komt de verandering door het gezamenlijke verhaal wat verbind waar iedereen weer achter staat.
Samen verder.

Maar dit is het nog niet alleen. Doordat ik als mentor/ coach inspireer en innoveer.  Ik een ieder uitnodig om zijn verhaal te vertellen. Leg  ik  uit hoe je alles kan veranderen wat je zou willen veranderen. Ik empower de mensen in je bedrijf. Dit gaat via 1 op 1 coaching, omdat iedereen anders in zijn leven staat. Er horen ook  2 gezamenlijke interactieve dagen bij. Door verandering van denken,   door overtuigingen die niet van jou zijn te veranderen in wat je wel wilt te herkennen, erkennen en liefde te sturen, komt er ruimte in je systeem voor vernieuwing. Vervelende gebeurtenissen kunnen op een makkelijke manier omgezet worden. Ik leer ook hoe je dit zelf kan doen.

Wat ik in de praktijk merk wat er gebeurd als men met mij gaat werken.
Dat je als mens verandert. Als er wat van je gevraagd wordt sta je stevig in je schoenen hierdoor zie je wat er gedaan moet worden en zie je mogelijkheden. Je verruimt je blikveld. Je zorgt veel beter voor jezelf. En je laat je niet meer door een ander van je stuk brengen.
Doordat je er voor jezelf bent, ben je er ook voor de ander dit, geeft een diepe verbinding.

Het heeft een soort rimpel effect om je heen, op je werk maar ook thuis en je vrienden merken verschil bij jou. Je zult merken dat ze het fijn vinden om in jouw omgeving te zijn. Om samen met jou van alles te doen wat plezier geeft in het leven.
Je bent blijer voelt je vrijer in jezelf en in de maatschappij.  Maar ook in je lichaam je hebt meer bewegingsvrijheid letterlijk en figuurlijk. Je bent energiek.
Ik merkte dat mijn nek en nekspieren die best wel gespannen waren. ineens losser kwamen en ik mijn hoofd weer vrij kon draaien. Ik kreeg veel meer ontspanning in mijn lijf.
Door mijn inzichten over mijzelf. Mijn empowerment voelde ik mij veel vrijer om te doen wat goed voelde voor mij. Om die keuze te nemen waar ik blij van word.

Ook al ga ik af en toe in spagaat en is het soms rete spannend om een beslissing te nemen, om in het diepe te springen. Ik weet dat aan de andere kant van mijn keuze nog meer plezier is. Ik nog meer waarde uit mijn leven haal als ik nu doe. De weg naar oprecht geluk bewandelen is nooit saai.

Doordat ik jullie dit ook leer, kom je in een fase terecht waar je voor oprecht geluk kan ervaren van binnenuit. Je gaat niet meer voor minder. En hierin zullen de mensen thuis, je familie, je vrienden het verschil voelen bij jou. Zij willen dit ook ervaren. Je bent geen zoeker meer. Maar een vinder. Je gat leven van binnen naar buiten. In plaats wat we vroeger geleerd hebben van buiten naar binnen. Je zult merken dat dit veel fijner voelt. En je hebt dit zelf in de hand. Jij kunt zelf beslissen hoe je, je voelt ergens over. Als een ander iets zegt wat binnen komt kun je zelf beslissen hoe je dit verder wilt ervaren. En wat er nog van waar is wat de ander zegt.

Stel je nu eens voor hoe een groot rimpel effect dit heeft voor het bedrijf. En daarnaast voor alle vrienden en thuisbasis, voor je partner en voor je kinderen. Wat een groot rimpel effect heeft  dit. En dit is blijvend want je wilt niet meer terug.
We hebben het nu ook niet meer over  een dag samen optrekken om te verbinden, zoals een teambuildingsdagje.  Nee Ik heb het nu over een blijvend oprecht geluk effect op grote schaal voor alle medewerkers in het bedrijf die het lef hebben te veranderen en mee willen doen aan dit proces van oprecht geluk voor hunzelf.

Ze gaan zich onderscheiden van de gewoonte mens die al gauw tevreden is met zijn werk en doet omdat het zijn werk is, of omdat dit werk een manier is om geld te verdienen.

Wat heeft dit als gevolg op jou bedrijf?
Oprecht geluk op de werkvloer.
Vanuit passie leven en werken. Want dit heeft onomwonden met elkaar te maken.
Je mensen weten werkelijk de verbinding aan te gaan er wordt geluisterd vanuit een dieper niveau van weten.
Men is zo goed als niet meer ziek, gewoon omdat iedereen goed in zijn vel zit.
Men heeft energie
Men denkt in mogelijkheden
Men is Innovatief
Er zijn geen geldzorgen meer , want men denkt in mogelijkheden en doordat men oprecht geluk ervaart is er echt alles mogelijk dus men creëert vanuit een heel ander niveau. Vanuit een ander besef van Bewust zijn.

Wil jij dit ook voor jouw mensen voor jouw omgeving voor jezelf,voor jouw bedrijf.
Neem dan contact met mij op:
06 365 059 45
Ik ben Ellen louter Energetisch transformatie expert/ coach / mentor en visionair

In deze wereld bestaat er geen concurrentie. Iedereen heeft zijn eigen unieke product.

Even een bijkomstigheid. Degen die zich niet prettig voelen in deze werkomgeving zoeken een andere baan.