Het leven wordt steeds leuker en makkelijker

Joe hoe Het leven wordt steeds leuker en makkelijker

zonsondergang texel

Het leven wordt steeds makkelijker en leuker
Jaren geleden kreeg ik van een mede cursist voor medium te horen. “O, jij gaat all the way in dit leven.”Toen keek ik haar aan en zei met sprankelende ogen. “ja dat klopt”. Dit had ik al vaker gehoord. Toen nog steeds geen idee hoe.

Ik dook van het ene avontuur en verruilde dit voor het andere avontuur. Ja er valt wel op te ruimen.

Nu kom ik steeds dichterbij bij hoe het werkt en merk ik dat mijn klanten meebewegen in mijn kennis en herinneringen. Fijn.

Iedereen zit in een cyclus van levens op aarde.
Als je in je laatste leven zit van je cyclus. Dan ga je all the way.
Hier bedoel ik mee alle sluiers opgelost je beleeft dat je totaal verbonden bent met jezelf als lichtwezen, verbonden met de aarde en het universum.
Liefde vrijheid veiligheid en zelfempowerment beleef je aan ten lijve,

Je hebt genoeg ervaring opgedaan op aarde, je hoeft je alleen maar te herinneren. En voor herinneren heb je vaak iemand nodig. Dit houd in dat je totaal gaat ervaren wie je werkelijk bent en je leeft hier ook na, grenzen voorbij, multidimensionaal lichtwezen die jij bent.
Je ervaart dat je een deel van je team van lichtwezens bent. Dat je een hoofdplan hebt. Dat je je team kan inschakelen om dingen voor je te regelen op aarde.

Het leven wordt steeds makkelijker en leuker.
Wat je anders doet o.a. Ik weet nog steeds niet alles, maar ik herinner mij steeds meer. Zo gaaf. Je ruimt al je belemmeringen, schuld, schaamte oordeel op.
Vele oude regels intenties, gezegden, passen gewoon niet meer en werken niet voor je laatste leven als mens, omdat je niet meer met het wat algemeen wordt aangenomen leeft. Nee jij doet het anders. Er zijn dus ook andere regels, om uit de begane paden te komen.

Totale Zelfliefde staat boven aan en is de sleutel.
Er gelden andere regels voor je als je je laatse leven leidt
Je kunt niet meer meestromen met de mensen die niet alles oplossen in hun leven, omdat ze nog levens voor zich hebben. Deze mensen zonder oordeel , want dit hebben we allemaal meegemaakt of je zit er nog midden in, worden gesteund door deze stroom op alle vlakken als je je aan de regels houdt.

Nee jij als laatste levensmens doet het anders, je doet veel dingen op je eigen unieke eigenwijze. Dit is waarom ik bij veel mensen geen aansluiting had. Omdat dingen situaties anders werken. Ik tref steeds meer mensen en klanten die ook in hun laatse levenscyclus leven.

Zo gaaf. Echt genieten.

Binnenkort ga ik mijn taal van licht herinneren. Samen met mijn team van lichtwezens de Ashtors gaan wij helingen geven, in combinatie met kerncoaching. Nieuwe energie op aarde zetten. Een nieuw tijdperk inluiden.

In augustus begin september start ik met een 9 maanden traject voor een groep van 2 tot 6 mensen.
Ik begeleid je door groepscoaching en 1 op 1 helingen online, plus een dag, zodat jij gaat je herinneren en ook steeds meer uit het leven haalt en snapt hoe het leven werkt, ook voor jou. shit opruimen op een steeds makkelijkere manier, diepere lagen ontdekken. Levensveranderend
Vrijheid ervaren.

Je hart volgen. Zelfliefde ervaren.

Ik heb er zo’n zin in. Ik ben echt super enthousiast. Dit is een super bewustwordingstraject.

Hiernaast ga ik door met mijn 3 maanden traject.
Het 3 wekentraject doe ik alleen nog op 1 onderwerp of situatie. Er is uit nagesprek gebleken dat de groei te hard gaat en er te weinig tijd wordt ervaren voor integratie. Mijn klanten geven ook aan geen tijd voor de opdrachten te hebben die ik mee geef, hier duurt de integratie wat langer. Degenen die dit wel deden hebben mega sprongen gemaakt. Ontroerend om te zien en voelen.


Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *