Iets over mij.

Dit ben ik. Ellen Louter. Deze foto is gemaakt tijdens een workshop video maken. De fotografe zei. “O wat ben jij prachtig belicht.” Waarop ik reageerde: ”zou je een foto willen maken?”

Ik ben moeder van 2 volwassen studerende kinderen.
Genezer en verandercoach en verhalenverteller
Ik breng een nieuwe helingenergie samen met mijn team de Ashtorwezens naar de aarde. Ik ben vele levens bij de Ashtorswezens in de leer geweest om multidimensionaal te haelen.
Ik ben een master in helen.

Van oorsprong ben ik operatie assistent chirurgie dit heb ik bijna 30 jaar gedaan in verschillende ziekenhuizen in het land ben ik werkzaam geweest. Van een academisch tot een groot perifeer en een specialistisch ziekenhuis. In mijn laatste ziekenhuis heb ik een nieuwe planning opgezet vanuit legosteentjes naar digitaal. Voor 3 verschillende afdelingen ben ik een paar jaar verantwoordelijk geweest voor de planning van 45 personeelsleden. Toen ik mijn 2de kindje kreeg merkte ik dat het fijn is als er een ouder ok zou zijn. Deze heb ik in mijn eentje opgezet. De werktijden waren van 09:00 tot 15:00 ideaal dus voor de werkende ouder.
Onderwijl heb ik een heel scala van diversiteit aan opleidingen en cursussen gedaan naast een vaste baan en later naast mijn werk als eigenaresse van “Louter spelend Bewustzijn”.


De vele opleidingen die ik heb gedaan zijn heel divers. Dit geeft aan dat ik een brede interesse heb van Coupeuse dames, heren en kinderen. Modetekenen de kunst van het weglaten heeft mijn passie. Interieurstylist de snoesel kamer is mijn idee. De hele ruimte, kamer is ingericht om te onderzoeken alles ziet er anders uit als het voelt. 

Ik ben verder gegaan met energetische opleidingen en cursussen, omdat er energie uit mijn handen kwam nu al weer zon 20 jaar geleden. Reiki 1-2-3. 2-jarige aurotouch opleiding,  HBO voedingsleer. Verschillende coaching-  en marketing opleidingen vanuit verschillende hoeken. Energetische leiderschap. De opleiding voor Sprankelcoach/ verandercoach / energetisch coach hier heb ik de beginselen geleerd hoe je anders coach vanuit een een hoge frequentie. Hier leerde ik van de wet van aantrekking wat toen revolutionair was.

In de loop van de jaren heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Ik merkte dat ik geen voldoening meer haalde uit wat ik leerde bij andere coaches. Wat ik wel geleerd heb is dat ik vanuit een geheel ander denkwijzen coach en genees. Dit is waar ik onderscheidend ben.

Mijn laatste studie die ik afgerond heb is Business Story Practioner verbindend communiceren in veranderingsprocessen.
De kracht van storytelling.

Ga je als bedrijf veranderingen doorvoeren . Bel me voor wat wij voor elkaar kunnen betekening in verandering

Iedereen heeft een waarachtig verhaal die je kunt duiden.
Je krijgt een visie verhaal die geduid wordt en door iedereen begrepen wordt, samen gemaakt met de managers en medewerkers. Door een sleutelpersoon in de organisatie vertelt. De verandertaal is een feit.
Hierbij is sterk het verlangen in mij gaan bloeien om managementteams en lerarenteams te begeleiden en op een geheel unieke wijze het veranderproces te begeleiden.
Er is zoveel meer mogelijk om de verandering te begeleiden.

Voor wie zelfsturende teams, waarbij zelfontwikkeling gewoon is.

Hier mijn verander coaching geïntegreerd.
Leiderschap nemen voor het werk en in je leven is dan vanzelfsprekend. Duurzaam verandert is ook een methode voor preventie van ziekte uitval. Dit is nog maar 1 van de diensten die ik aanbied. Storytelling is verweven in mijn manier van coaching.

Lezingen geven, op podia staan, interactief het publiek meenemen in de verandering, verbinden met mijn publiek voelt iedere keer als een feest.

 Dit is een lezing over onderscheidingsvermogen. En leiderschap.
Ik geniet volop van het leven. Mijn levenservaringen en al mijn opleidingen zet ik in als een kracht die voor mij werkt.  En onlangs de herinner dat ik een team van Ashtors wezens heb, waar ik 6 levens lang ben onderwezen in de helingsmethodes. Zij begeleiden mij nu hier op aarde om de nieuwe heling energie hier neer te zetten en toe te passen.

Als je de methode waar ik mee werk, eenmaal door hebt leef je vanuit een natuurlijke flow en is het normaal dat je gelukkig, vitaal, gezond en energiek bent, leuk werk hebt, en plezier in je leven ervaart. Je zult zelf onder vinden dat alles mogelijk is.

Interesse in duurzame verandering op de werkvloer in jouw team.

In 9 weken duurzaam met plezier en energiek, vitaal betrokken op de werkvloer Vitale en zelfsturende teams, zelfleiderschap nemend over werk en leven.
Met mijn programma “Het is de natuurlijke weg van leven.”
Natuurlijk leiderschap is te leren

Voor lezingen of een masterclass. Er is veel mogelijk. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten dan kun je contact met me opnemen via
+31 636 505 945

Simpele uitleg werking frequenties en afstemmen:
Wat ik keer op keer merk is dat ik mij in een andere hogere frequentie beweeg. Zie dit als het afstemmen van een golflengte van de radio. Dit is de frequentie van natuurlijke leiderschap van binnen uit. Ik voel me dan energiek en vitaal en oprecht gelukkig. Met deze energie nodig ik jou als klant zonder woorden uit ook in deze energie, deze andere frequentie te stappen. Als je van hieruit creëerd, trek je iets heel anders aan dan als dat je vanuit bv geïrriteerdheid creëerd. Dit is wat ik jou ook kan leren. In deze gewenste situatie frequentie te blijven en herken je dat je in de neerwaarts spiraal gaat, dan heb je als mijn klant geleerd om op een makkelijke manier weer terug te gaan naar waar je wel wilt zijn. 
Ik werk hier volgens de principe van de neuroplasticiteit. In de literatuur is dit nog een jonge theorie die voornamelijk gebaseerd is op het bewegingsapparaat. Ik heb ontdekt dat dit ook voor mijn methode zo werkt zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Het alles is energie principe volgende de kwantumfysica is beïnvloedbaar door je staat van zijn en gedachten. Dit is beginnend ontluikend erkent. Ik werk volgens de allernieuwste methode van verander coachen. Je leert Bewust leiderschap te nemen over situaties in jouw leven en je te bewegen naar een leven vanuit jou flow.