Inspiraratieblog Leiderschap nemen in jouw eigen leven is een keuze

Inspiratieblog Leiderschap nemen in jouw leven is een keuze

Leiderschap nemen over jouw eigen leven begint met een bewust besluit.

Bewust voor jezelf Kiezen

1 kiezen voor jezelf. Jij wilt een ander leven, een leven waar jij blij van wordt. Je heb nog geen idee hoe. Maar het leven wat je nu leeft, daar kies je niet meer voor. Dit is niet het leven waar je jouw aandacht aan wil geven.

Weet als je voor jezelf kiest dan kun je er ook voor de ander zijn. En dit is niét egoïstisch.
Je leeft dan zo in harmonie met jezelf, dat je alles uit jezelf haalt. Je hoeft niets meer van de ander. Je zult merken dat jij alles bent wat je nodig hebt.  Hierdoor kun je er onbaatzuchtig, onvoorwaardelijk voor de ander zijn.

Bewust Kiezen om uit je oude verhaal te stappen

2  Jij beslist zelf om uit je oude verhaal te stappen. Jij maakt zelf die keuze. Wil jij bij de oude jij blijven dat is helemaal oke. Of wil jij nieuwe situaties in jouw leven aantrekken waar jij blij van wordt, en waar jij je geliefd en vitaal en levend voelt.

Jouw oude verhaal als een kracht gebruiken en zo ook inzetten in jouw leven.

Kies om te stoppen steeds weer je oude verhaal te vertellen

3 Stop met jezelf steeds het oude verhaal te vertellen.  In mijn verleden ben ik bij een psychiater geweest. Ik moest alles uit mijn verleden vertellen en dit werd ontrafeld. Dit heeft niets blijs voor mij opgeleverd of opgelost.   

Waar je aandacht aan geeft groeit

Dus als je met mij gaat werken, beginnen we met een nieuw verhaal.
Jij begint met jouw nieuwe leven en stap voor stap ervaar, beleef je dit nieuwe leven ook.

Vertel jezelf een ander verhaal

Je oude verhalen worden niet weggegooid of herbeleeft in pijn en emotie. Nee je verleden zet je in als een kracht in het nu.

Jij leeft nu. Het verleden is voorbij. Maar daar liggen jouw schatten. Niet perse jouw waarheid. Want als je van buiten naar binnen geleefd hebt.

Wat heb je dan allemaal aangenomen als waar?  

Hoe heb jij dingen, levenssituaties, woorden, geïnterpreteerd, vanuit welke mindset?

Er is zoveel ingevuld, oordelen, en aannames gemaakt door de maatschappij, ouders, leerkrachten, vrienden….. en onze eigen conclusies, interpretaties over onszelf en de ander in ons verleden.

We hebben niet geleerd onderscheid te maken wat is waar voor jouw en wat is de waarheid van de ander?

Wat heb je voor waar aangenomen wat niet van jouw was?

Jij kunt dus nu beslissen voor jezelf, om een keuze voor jezelf te maken.  

Heb jij jezelf ooit wel eens de vraag gesteld in je verleden.

Is dit waar voor mij?

Of is het de waarheid van de ander?
Hoe voelt dit?

Krijg ik er buikpijn van?
of wordt ik hier blij van?

Zet je eigen innerlijke geleidingssysteem aan. Dit werkt namelijk feilloos voor jou

Simpel voorbeeld van mijn waarheid en de waarheid van mijn moeder.

  
Mijn moeder heeft vaak tegen mij gezegd. Ik ben zakelijk opgevoed, dus ik weet niet hoe ik jou liefde kan geven.”

Dat interpreteerde ik als. Ik krijg geen liefde van mijn moeder want ze kan dit niet aan mij geven, want ze is zakelijk opgevoed.  

Dit kan een verhaal worden van niet geliefd, niet gehoord, niet gezien. Met als gevolg geen zelf vertrouwen, af gescheidenheid, eenzaamheid, geen zelfliefde enz.

Kiezen welk verhaal wil je jouw waarheid laten zijn?

Wat bedoelt mijn moeder hiermee. Is ze koud? Nee,

Hoort ze mij? ja Ziet ze mij? Ja  Luistert ze naar mij? Ja. Ze geeft mij dus aandacht, ik voel me veilig.

Of is dit haar overkomen. Heeft zij deze waarheid geleefd.
Als kind stel je natuurlijk deze vragen niet.

Als kind in het ideale geval, voel je in of dit waar is voor jou of laat je het geheel open zonder oordeel en dus zonder consequenties.


Welke aannames nemen wij voor waar aan in ons leven?  
Waar zetten we onze volgende stap. Vanuit welke keuze beslissen we.

Je kunt nu vanaf nu. Altijd de beslissing nemen om de best voelende keuze voor jezelf te maken. Die keuze te maken waar je het blijst van wordt.
Je kunt vanaf nu een keuze maken hoe jij op een situatie reageert.

Ik heb bijna 60 jaar levens ervaring. Ik mag mij op vele vlakken levenservaringsdeskundige noemen. Door vele jaren studie en mijn innerlijke begeleiding en wijsheid te volgen, en persoonlijke groei, is mijn weg energetisch ervaringsdeskundundigecoach te zijn .

Ik inspireer mijzelf nog steeds en de ander te herinneren tot transformatie naar leiderschap over jezelf over je eigen leven en dit alles met plezier en vitaliteit in het leven gewoon te doen. Zonder oordeel leven, vanuit liefde voor jezelf.


Wat ik te brengen heb in deze wereld is licht, licht in het leven.

Voor sommige mensen wel bekent. Leven vanuit de hoge energie frequenties, daar waar je merkt dat alles mogelijk is, als jij de keus maakt voor jezelf te kiezen en jouw transformatie inzet naar leiderschap, naar een fantastisch leven. Waar jij het leven leidt van wie je wilt zijn. Wie je bent.  

Ben jij bereid het innerlijk werk te doen. En wil jij van mij leren hoe het werkt om te kiezen, te transformeren naar die leider die jij wilt zijn in jouw leven.

Te kiezen voor transformatie op voor jouw passende en liefdevolle en unieke manier. Je zult merken dat je bewustzijn verruimt en je leven, je welzijn, transformeert naar wat je graag wenst. Dit proces is magisch

Als je voelt ja Ellen ik wil een nieuw verhaal schrijven ik wil transformeren naar leiderschap voor mijn leven. Ik wil het leven, leven wie ik wil zijn. En je voelt een heel yes Ellen    

Dan nodig ik je uit mij te bellen  0636505945 voor een kennismakingsgesprek. Ben het licht wie je wilt zijn
Liefs Ellen

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *