Ervaringen van klanten

Review interview traject 3 weken persoonlijke 1-op-1coaching en heling in 3 weken Ilse Steenackers

https://drive.google.com/open?id=1zwQJFLOttm2V1HKm_QEog7-7iEUo9F8E
11 minuten
Het “werk” wat je doet zijn oefeningen en aanvullingen die jezelf thuis mag doen voor verdere kwartjes die vallen, samen gaan we de diepte in. Tijdens jouw hele traject ben ik er om jou te begeleiding.
vervolg Ilse interview
https://drive.google.com/open?id=1zXi4eTjW0gB6RXS9FbSjLWob-ExeKtQ-
1 minuut en 20 seconden

Review Diana Geurts “Puur jezelf zijn” 3 weeks traject van Ellen https://drive.google.com/open?id=13_6V8I1jqLJ8IwTTgd1jwwZTbPhGfMxA

Review Gerardina over het 3 weekse traject “Puur jezelf Zijn”

Verhaal van Sarah Zomer zij volgde het 6 weken traject van 6 persoonlijke kerncoaching gesprekken en hoge frequentiehelingheling
Ik voel mij 80
Vooraf
Terwijl ik op de helft ben. Pijn in gewrichten van mijn knie en elleboog, elke wervel in mijn rug, bekken, de spieren in mijn rug. Ik heb al maanden fysiotherapie, maar dit heeft tot nu toe geen resultaat. Sterker nog….het wordt erger. Ik Gebruik nu ook pijnmedicatie. Ik voel mij moe, niet vitaal. Doordat ik “s nachts niet kan slapen van de pijn word ik nog meer moe. Zit in een vicieuze cirkel. Het lijkt alsof een mist in mijn hoofd mijn normale denken beperkt. Ik vergeet veel en concentreren is lastig. Als moeder van 3 kinderen kan ik niet moe zijn en moet ik door. ‘ S avonds als ik ze op bed heb liggen, rond 20u, ben ik zelf afgebrand. Er zijn tijden geweest dat ik om die tijd de sportschool in dook. Fitness was mijn hobby, mijn uitlaatklep. Ik kreeg er energie van. Helaas kan ik door mijn “beperkingen” nu niet meer sporten. Ik heb het zelfs op een heel laag pitje geprobeerd, maar ook dat ging niet. Heel frustrerend, zeker als je weet dat ik eerder 2-4x per week in the gym te vinden was. Ik wilde dit jaar weer een strak figuur creëren. Maar voor nu is mijn hoofddoel: vitaal voelen. Fit zijn! Het leek vroeger zo normaal, maar wat een groot goed is het als je nu ineens aan de andere kant staat. Ik had jarenlang stress. Stress is killing voor een lichaam. Het “vreet” aan je. Ook sporten is stress. Dus ondanks dat ik dacht dat het goed voor mij was zorgde ik voor stress op stress. Mijn lichaam gaf vaak signalen af die ik negeerde. Hier had ik allemaal geen tijd voor. Tot je lichaam echt er mee ophoudt. Vorig jaar had ik een burn-out. Ik kon niet meer. Hier ben ik wel uitgekomen, mentaal. Fysiek is dus een ander verhaal. Wat je in jaren opgebouwd hebt qua stress, kan ook niet ineens opgelost worden. Ik geloof in energetisch werk. Wij, mens, zijn energie. Wij hebben het vermogen te herstellen. Kijk maar naar een wondje van een snee. Eerst bloed het, maar na een tijdje komt de eerste laag en op een dag zie je niets meer. Zo is het ook met andere wonden. Wij zijn in staat om te helen. Hoe gaaf is dat? Ik heb zelf Reiki 1 gedaan en weet dat ik zelf al wat kan, maar ik merk dat ik gewoon te moe ben om mij er toe te zetten. Ik verheug mij op het aankomend traject met Ellen. Ik hoop dat ze mij de energie weer kan laten ervaren om te helen, waardoor ik mij weer fit en vitaal kan voelen.
Sarah
Vervolg
Nog voor onze 1ste afspraak is de pijn overdag zo vermindert dat ik vergeet medicatie in te nemen.
3 dagen na de 1ste coaching en heling
Aangezien de pijn aan mij weg trekt heb ik zin om te trainen.
7 dagen vanaf het begin.
De pijn is weg zelfs tussen mijn ruggenwervels en gewrichten. ik slik geen medicatie meer en mijn darmen werken weer ik slik hier nog maar 1 zakje voor in plaats van 2. Mijn fitness bouw ik op net als mijn hardlopen.
Sarah Zomer

Review Mireille Smits Puur jezelf zijn 3 weeks programma

Mireille Smits Een aantal weken geleden dit traject met Ellen gedaan. Heel fijn en leerzaam, de kwartjes vallen nog steeds. Merk dat ik mijn nare gevoelens sneller herken en er meteen iets aan kan doen met de oefeningen die ik heb gekregen. Heel fijn, dank je Ellen 🙏🏽❤️🌸
     
Ellen Louter Super Mireille fijn he die vallende kwartjes
      
Mireille Smits Ellen Louter Heerlijk!

Review Eric-Jan intentie plus kerncoaching plus hoge frequentie heling 5 dagen programma
Wat ik nu merk na jouw programma gevolgd te hebben.
Die glasheldere intentie en mijn taalgebruik dat was wel mijn thema mijn hele leven. Ik ben me hiervan nu meer bewust, merk dat ik meer ongeremd de dingen heb gedaan de laatste dagen.
Op zich merk ik dat alles meer gaat stromen.
Qua mensen contacten van mijn werk, de gespreksvoering is korter, bondiger,
sneller tot de kern. Ik ben gelijk van de actie dus ik ben dit gelijk gaan
toepassen. Heel nuttig voor mij.
Wat je aangaf in de heling dat je een soort obstructie hebt gevoeld in mijn keel.
Dat is interessant. Ik ben dit nu bewust aan het observeren als ik bezig ben. De
energie stroomt als ik spreek.
Wat ik ook een interessante vind is dat was vorige week
Je werkelijke stem laten horen. Dat heb ik vandaag ook gedaan. In een groep
heb ik mijn menig gegeven.
Ik ben me meer bewustzijn van de woorden in vergelijk met vroeger.
Wat ik allemaal gelijk toepas is:
Ik merk dat ik van de week meer bewust ben van de contacten met mensen. Ik
ben korter en bondiger en kom sneller tot de kern. Dit vind ik super fijn.
Doorgaan mezelf tonen. Meer voor mezelf gaan. Dat is gewoon Persoonlijk
leiderschap pakken. Dat is wat ik nu doe.
Ik merk dat lichter is puur doordat ik accepteer.

Review Anna Lammers
Traject van 1 gesprek intentie coaching hierna een hoge frequentie heling en goede afronding  coaching.


Ik voelde al een tijd een verlangen om als coach weer mijn kennis en levenservaring,mijn wijsheid te gaan delen met anderen maar het voelde onveilig voor me om dit te doen. Toen Ellen op mijn pad kwam wist ik intuïtief dat zij me kon helpen. 
In het eerste gesprek komen we al snel samen tot de kern doordat Ellen zo zuiver en integer afgestemd is op mij. Mijn intentie wordt: mijn ware stem laten horen en mezelf laten zien zoals ik echt ben. Deze intentie is ‘spot on’; ik voel het in mijn maag en het ontroert me.
Tijdens de heling gebeurt er veel. Ik voel de energie vanuit mijn keel naar mijn maag en verder naar beneden zakken. Na afloop voel ik mij geaard; voel ik meer ruimte in mijn zonnevlecht. 
Wat ik heel zorgvuldig van Ellen vind is dat zij goede nazorg geeft. De heling had nogal wat impact op mij wat zich uitte in enkele lichamelijke verschijnselen. Ellen heeft dit meteen opgepakt in het afrondende gesprek en mij nog aanvullende heling gegeven. 
Nu voel ik innerlijk meer ruimte en lichtheid meer rust. Ik voel vertrouwen, meer rust. Ik voel vertrouwen dat als de tijd rijp is en ik mijn ideeën heb vormgegeven ik mijn ware stem zal laten horen. Ik geniet er iedere dag van dat ik mij lichter voel en meer vertrouwen en geloof heb in mijzelf.
Ik ben erg blij dat ik dit korte waardevolle traject bij jou gevolgd heb.
Jij staat zonder oordeel open voor wat er speelt, bent betrokken en respectvol  waardoor ik me vanaf het begin veilig en vertrouwd voelde bij je. Jouw kracht zit in het snel tot de kern komen en het verbinden van het aardse met het spirituele.
Dank je wel Ellen

De hoge frequentie-energie heling
Susan kwam bij mij omdat ze vroeger Reikibehandelingen had gehad.
Zij wilde graag deze energie weer voelen
Dit is haar ervaring
Heftig en sterk. De energie komt naar binnen en voelt heftig en sterk en tegelijkertijd warm. Het voelt zoals een masseur die je helemaal masseert, maar nu van binnenuit. Ja zo voelde het echt, ik kan het niet anders omschrijven.
Mijn beleving nu is intenser dan de reiki van jaren terug.
Mijn schouderklachten zijn nu weg.
Het voelde alsof een bal van binnen mij zachtjes en overal masseert. Dat is lekker. Ik voel mij veilig in het moment. Ik was nergens anders mee bezig alleen met het prettige gevoel wat de energie geeft. Ik heb een vrij hoofd, geen gedachten. Ik ben in het moment aanwezig hoor wel geluiden, maar dat is oké.
Susan Lamers

De hoge frequentie energie heling op afstand:
De healing gisterenavond was heel mooi: heel licht. Ik voelde naderhand allemaal lichte bubbeltjes van blijdschap en dat hield nog wel even aan… Daarna lekker geslapen. En nu voel ik me lekker. Ik voel meer ruimte en lichtheid; meer vertrouwen ook…En meer rust…
A.L.

Na 6 weken transformatie traject vertelde mijn klant het volgende:
Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter K.

Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf. Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar, wat men tegen mij zei. Allemaal dingen van buiten af. Nu weet ik dat ik doe wat ik wil daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingen patroon van de ander. Hanneke

In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. O nee dat ga ik niet doen. Ik ga niet in de paniek ik ga niet mee. Dat is helemaal niet nodig. Het komt goed. Anders vind ik wel ander werk. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt. Hanneke

Toen ik na 6 weken vroeg aan een klant die van alles had meegemaakt. “Denk je nog veel aan het verleden?”
Kreeg ik een verbaasde blik. “Hoe bedoel je?”

Dit vertelde een klant na 1 masterclass
Wat een bijzondere ervaring was dat. In een paar uur ben ik daar waar ik al jaren op zoek was. Ik ervaar totale vrijheid en ruimte een zijn met alles wat is. Ik heb diep in mijzelf gegraven (zelf en met hulp van anderen) in de periode hiervoor maar heb nooit weten te bereiken wat Ellen voor elkaar heeft gekregen. Bedankt!” Jan Heering

Na 1 bewustzijnscoachingsgesprek:
Ik ben me absoluut meer bewust.  Het ging weer om het herinneren wie ik bent.  De leider in mezelf weer teug vinden en stappen nemen. Dat is absoluut gebeurd.  Ik voel me ook echt goed. Veel minder moe.  Ik ben het sporten weer aan het oppakken. Ik heb meer energie.  Het gaat lekker ik heb ook meer rust, meer ruimte.  Vroeger had ik geen tijd en de balans komt nu weer terug. Ik heb er echt een goed gevoel over. 

Ik voel me nu al een stuk ontspannen.  Waardoor ik ook een leukere moeder ben naar de kinderen toe.  Ik kan meer dragen.  Ik heb weer plezier in mijn werk.

Als er dingen gebeuren kan ik meer zeggen het is een situatie, het gaat weer voorbij, ik laat los, ik laat me nu letterlijk niet meer door uit het veld slaan. Alles verloopt zeer soepel daardoor.
Krachtig

Ik denk dat ik overal krachtiger met beide benen op de grond sta. Me niet meer zo snel het veld uit laat slaan dus dat gevoel wat je eerder zo bij mij deed, dat ik letterlijk omviel. Ik voel me nu ook meer geaard, waardoor ik meer balans voel  niet eens meer herken wat ik eerder voel dat is allemaal zo goed. Ik sta er. Ik merk ook dat ik nu daarin ook echt die leiderschap toon. Ik voel me nu echt staan. Waar ik mij eerder nog niet voelde staan.
Sarah

Na 1 masterclass
Bij mij zijn mijn “de luiken wijd open gegaan” in de masterclass.
Wat een energie kwam er in mij vrij, ik voelde mezelf gewoon groter worden, mijn kracht leek ineens weer eindeloos, de mogelijkheden van wat ik zou kunnen bereiken ook.
Ook na een paar weken lukt het mij nog steeds om af en toe bij dat gevoel terug te komen.
Het zit soms in kleine dingen, waar ik me weer bewust van ben: mijn eigen intuïtie te volgen, meer bewust te glimlachen en vooral om weer echt bewust te genieten van alles waar ik blij van word.
Toen ik aan de masterclass begon had ik nog best veel pijn door een ziekte. Jij hebt mij geleerd dat je daar even met liefdevolle aandacht bij stil staat en daarna er juist geen aandacht meer aan geeft. Door juist aandacht te geven aan genezende zaken, zoals dingen waar je blij van word, kun je de pijn verminderen en dat werkt!! Want wat aandacht krijgt, dat groeit. Ikkijk nu anders naar mijn verleden. Door juist naar de krachten te kijken en wat het heeft opgeleverd, ipv naar het verdriet en de pijn, komt er een ander gevoel naar boven. Moeilijk om te omschrijven, maar het heeft wel gewerkt.
Ik heb gevoeld wat jij kan doen tijdens de masterclass, hoe goed jij die energie kan sturen en mij kon helpen om die te voelen.
Deze masterclass heeft me zoveel gebracht
H. K.

Na lezing:
Mooi om te zien en te beleven hoe snel voor elkaar wildvreemde mensen, zo snel verbinding maken en zich vertrouwd voelen en er positieve interactie en feedback ontstaat.
Jij schept daar de voorwaarden voor op een rustige, inspirerende speelse open manier. Alles voelt lichter dan en alles mag er zijn. Mooi!
Weer even een glimp van een groter geheel waar we deel van uitmaken.
Welk verhaal vertel ik mezelf, wat trek ik aan?
Rode draden in mijn (ons?) leven!
R.D.

Na lezing:
Ik ben meegenomen in een boeiend verhaal.
Dit verhaal werd kracht bijgezet door een aantal oefeningen. Ogenschijnlijk eenvoudige oefeningen die heel duidelijke en krachtige ervaringen opriepen: oefeningen in bewust-zijn.
Eén van de deelnemers werd erdoor geraakt en Ellen ging daar erg zorgvuldig mee om.
Bibi ondernemer

Na lezing:
Ik merkte dat ik na de lezing bewuster ben van in je kracht aanwezig zijn en niet in je kracht aanwezig zijn. Mooie reminder voor mijn bewustzijn.
Super inspirerend. Ik merk nu ook verschil in confrontaties op met mijzelf en met anderen. Als je uit het oordelen gaat en in je bekken zit voel je dat gewoon. Je zit dan niet in je hoofd . Met jouw oefeningen voelde ik mij gelijk in mijn bekken zakken. W.

Een half jaar na zijn masterclass:
Sinds de workshop bij jou is er veel verandert in mijn leven.Waarschijnlijk ben ik zelf verandert, en daardoor mijn leven bedenk ik nu. Mijn huis is verkocht en ik ben sindsdien op reis, iets waar ik al een tijd van droomde. Het lijkt erop dat alles waar ik van droomde aan het uitkomen is. Momenteel woon ik tijdelijk in Zuid-Limburg, daarna een aantal maanden in Zandvoort. Ik voel me totaal vrij om te doen wat mij plezier geeft.
Bedankt voor het zetje  (en meer) dat je hebt gegeven.
Jan