Spelend Bewustzijn Waarom ik Ellen Louter voor deze naam van mijn Bewustwordingspraktijk kies

Spelend Bewustzijn
Waarom ik Ellen Louter deze naam gekozen heb voor mijn  bewustwordingspraktijk


“Spelend Bewustzijn” terug tot onze wortels,
wat ik eigenlijk al die tijd al wilde zeggen en naar buiten wilde brengen. Nu is de tijd hiervoor rijp. Dit is letterlijk wie we zijn: Spelend Bewustzijn dit is wat we doen. Hieronder leg ik dit uit.
De naam speelde al die tijd ergens in mijn onderbewustzijn. Nu is het tijd om de wereld in te gaan, zichtbaar te zijn met wat ik hier op deze aarde te doen hem.

Met de nieuwe naam “Spelend Bewustzijn” is mijn bewustzijnspraktijk opnieuw geboren.
Ik ga me niet meer klein houden ik deel mijn kennis en kunde met jou, omdat dit belangrijk is om te weten, te leven vanuit innerlijke flow. Te weten hoe fijn dat voelt en dat jij er ook aanspraak op kan maken om jouw leven te ontwerpen en te transformeren naar jouw ideale leven, als je de keuze durft te maken, vertrouwen in jezelf durft te hebben.
Dat jij altijd zelf weet wat het beste voor jou is. Jij kent jezelf het beste. Vertrouw daar maar op.

  Wij zijn allemaal bewustzijn en via bewustzijn zijn we met elkaar verbonden.
Alles is energie en deze energie zijn wij in verbinding.
Als energie kunnen we niet voelen, je voelt wel maar anders, wij als Bewustzijn ervaren geen aanrakingsvermogen zoals een mens dat voelt.

Als energie, Bewustzijn kunnen we geen emoties voelen zoals de mens dat kan.
De mens is geschapen door ons Bewustzijn om te spelen als mens op deze aarde,  emoties en aanraking en belevingen en alles wat je als mens beleeft dit is ook een ervaring voor Het Bewustzijn in dit lichaam.

Het Bewustzijn, de energie wenst te ervaren door het Menszijn.
Als mens ben je energie, Bewustzijn in “vaste” vorm. Je bent nog steeds dat Bewustzijn, energie. Je voelt deze energie stromen in je lijf, je voelt als iemand langsloop alles is energie in verbinding.
Als je bewust bent van jouw energie in jouw lijf. De energie in jou, en je bent je bewust hoe je kunt communiceren met je Bewustzijn, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open.


Het Bewustzijn is hier in menselijke vorm om te spelen.
Te spelen. Het leven te ervaren in al zijn facetten. In het Bewustzijn is er geen goed of fout. Het Bewustzijn is oordeel loos. Want het gaat om de ervaring. Wij als mens geven er oordelen aan. Goed/fout, zwart/wit, donker/ licht, oordeel/oordeelloos. De imperfectie van perfectie.


Het Bewustzijn kent maar 1 tijd het nu.
Wij als mens kennen verleden heden en toekomst.
Het Bewustzijn communiceert direct met de bron.
Het Bewustzijn is de hoogste frequentie energie die er is.


Wat betekent dit allemaal.
Stel je staat op het toneel. Je speelt een rol.
Er is verschil tussen de rol die jou is toebedeelt voor je gevoel en de rol die jezelf gekozen hebt.
Als mens is het verschil in de lagere frequentie energie, zonder oordeel, worden er zwaardere stukken van het leven beleeft. Het lijkt of je geen keuze mogelijkheden hebt. Je leven voelt zwaarder.


Hoe hoger de energie frequentie is waarin je kiest te leven,
hoe meer je in verbinding staat met Het Bewustzijn wie je in werkelijkheid bent. Je kunt tappen uit een oneindige bron van keuze mogelijkheden.
Je leeft en je herinnert je te leven vanuit de energie van  plezier én vitaliteit én vrijheid én overvloed.
Je leven transformeert blijvend tot de natuurlijke manier van leven, zoals het leven werkelijk bedoelt is.
In het verleden heeft de mensheid keuzes gemaakt die ons in de lage energiefrequentie brachten, dit gaf oorlog en strijd en macht en power over de ander. Zo is het leven nooit bedoelt.

Steeds meer mensen leven naar deze hogere frequentie toe.
De kinderen die nu geboren worden leven in deze hoge frequentie.
Als je ze in de ogen kijkt zie je hoe bewust zij terug kijken. Er komen steeds meer kinderen op de wereld die hoog begaafd zijn.  Dit zijn kinderen die bewust weten hoe je intapt, in verbinding communiceert met Het Bewustzijn ze herinneren zich wie ze zijn, bewust dan wel onbewust, maar ze leven vanuit die hogere frequentie ze zijn verbonden met het geheel van binnenuit.  Ze weten hoe de energie voor ze werkt.

Alle frequentie bestaan naast elkaar kijk maar eens als je afstemt op een bepaald radio zender of een bepaalde tv zender. Je zoekt en kiest.

Ik hoorde een vader laatst zeggen:
“Vlak voor het eindexamen van mijn zoon ging hij achter de piano zitten en speelde een ingewikkeld stuk van een bekende musici. Hij speelde dit zo uit zijn hoofd, voor ontspanning, vertelde mijn zoon. Zelfs ik die al jaren piano speel kan dit stuk niet spelen. Hij deed het zichtbaar voor zijn lol, voor ontspanning.” Hoogbegaafd en in verbinding met Het Bewustzijn de bron waar alle kennis ter zijn beschikking staat. Ook het onbekende.
Afstemmen met de goede intentie.

Heel veel ouders mogen leren hoe dit werkt om te snappen waarom hun kinderen en kleinkinderen dingen weten en aanvoelen, omdat onze kinderen de bewuste  verbinding met het Bewustzijn hebben, zijn zij in verbinding met iedereen. Ze voelen en weten, en leven van binnenuit.
Wij mogen leren om met onze kinderen om te gaan, vanuit deze liefdevolle hoge frequentie energie, ons Bewustzijn. Dit hebben we niet op school geleerd of thuis. Net als onze kinderen dit niet thuis of op school leren hoe je om moet gaan om te leven vanuit de hogere frequentie waar iedereen met elkaar in verbinding staat er een onwijs scala aan mogelijkheden zijn om uit te kiezen vanuit verbinding met jezelf. Je, je niet te laten overrulen door de wereld om je heen.

In de buitenwereld is van alles te doen is.
Vroeger als mijn zoon iets zag wist ik altijd dat hij gelijk had ook al zag ik niets. En dit klopte achteraf altijd. Onze kinderen  zijn in verbinding. Ze manifesteren wat ze wensen en weten hoe ze dit moeten doen, bewust dan wel onbewust. Dit zie ik steeds meer tieners en jonge lui doen. Ze willen niet meer fulltime werken. Nee tijd voor leuke dingen doen staat hoog op hun lijstje.
Ze zijn niet meer bang om, natuurlijk vinden ze dingen wel spannend, maar ze gaan ervoor, wat een ander ook zegt. Authentiek en op je eigen-wijze leven.


Vroeger ging ik in energie naar beneden om, ja om erbij te horen, om er te zijn voor mijn ouders en mijn broers en zussen. Ik voelde mij altijd verantwoordelijk. Ik voelde mij ook eenzaam in mijn jeugd tot ongeveer mijn 40ste levensjaar ben ik geen gelijkgestemde tegengekomen. In iedere geval niet bewust. Dit heeft voor mij zoveel inpakt gehad. Dat ik er voor mijn gevoel altijd voor de ander moest zijn. Dat ik op een gegeven moment niet meer wist wie ik was. Ik stond open voor alle gevoelens van iedereen, behalve voor mijn eigen gevoelens. Ik wist letterlijk niet meer wat ik lekker vond om te eten. En wat ik leuk vond om te doen. Ik was mijzelf kwijt geraakt. Ik was moe ontzettend moe. En mankeerde van alles.
Nu weet ik ook doordat ik er niet voor mijzelf was ik er ook niet echt voor de ander was vanuit liefde, maar meer vanuit en innerlijke drang.

Mijn dochter zei laatst; “ik voel als mijn vrienden geïrriteerd zijn. Zij zegt dan “hou op met geïrriteerd zijn”. Zo voelen wij als mens onbewust of  bewust elkaars stemming aan. En kunnen deze ook overnemen. Alleen al het feit dat je je hiervan bewust bent geeft al verheldering en verruiming in je fysieke lichaam. Wij zijn tenslotte allen één in bewustzijn.

Hier is het belangrijk om als mens onderscheidingsvermogen te leren. Welke energie, emotie, woorden horen bij mij en welke energie en emotie en woorden zijn van de ander, je ouders, je vrienden, je collega’s. Leren van onderscheidingsvermogen van  “mijn wereld” als individueel mens, en de wereld om jou heen. 

Onze kinderen gaan niet meer terug in energie frequentie. Het mooie is dat zij bewust meehelpen in bewustzijnsverruiming, meehelpen de wereld naar een hogere frequentie energie bewegen. Want dat is wat er gebeurd als je in een hogere frequentie leeft. Je bent je meer bewust van de omgeving, van jouw plaats in het geheel, jouw gevoel en de gevoelens van de ander. Hierin mogen onze kinderen begeleid worden.
Het onderscheid te maken welk gevoel er van hun is en welk gevoel van een ander. Zodat zij hun innerlijke gids Het Bewustzijn blijven horen en het leven, leven wat daarbij past.


Bewuster leven houdt ook in verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, je gevoelens, je woorden, voor te leven vanuit binnen, je bewustzijn jouw binnenwereld en naar buiten de wereld om je heen. Je energiefrequentie hoog houden. Weten wat van jou is en wat van de ander.
Leven vanuit oordeelloosheid, vanuit liefde van binnen uit, vanuit je hart. Vanuit liefde voor jezelf leven.

Je begint altijd bij jezelf. De ander kan je nooit veranderen.
Jezelf liefhebben wat er ook speelt, of wat je ook ervaart, of doet, of denkt, of voelt. Vergeven is een groot deel van loslaten. Bewustzijn van het feit dat jij de wereld om jou heen ziet vanuit jouw belevingswereld. Iedereen heeft iets anders beleeft in zijn/haar wereld. Niemand heeft als mens hetzelfde beleeft. Hierdoor heeft iedereen een ander referentie kader. Daarom zijn er zo veel verschillende mensen in de wereld.
Zo veel verschillende meningen, waarvan iedereen zijn eigen waarde, zijn waarheid ziet.

Wat we allemaal overeenkomen als mens:
Wij bestaan allemaal uit een lichaam/fysiek, een geest/mind, een spirit/bewustzijn en een hart dit staat in verbinding met elkaar dit maakt ons mens.
Wij beleven allemaal het avontuur wat leven heet, bewust dan wel minder bewust.
Wij hebben allemaal gevoelens en emoties.
Wij staan via ons, Het Bewustzijn met elkaar in verbinding.
Zo communiceren we ook met elkaar via de energie, via ons Bewustzijn.
Wij als mens doen dit bewust of minder bewust. Je herkent dit wel. Gaat de telefoon en je denkt aan je vriendin. Precies je vriendin belt je. Dit is een voorbeeld van hoe wij in verbinding staan. Dus hoe we van alles van elkaar oppikken zoals we vaak zelf zeggen positieven en negatieve emoties en gevoelens.

Als je vanuit de hoogste frequenties leeft ben je bewust van de verbinding met jezelf en de ander. Je leeft vanuit de energie van plezier én vitaliteit én vrijheid én overvloed, omdat dat is wat Het Bewustzijn is. Het bewustzijn leeft alleen in het nu.

Als mens maak je keuzes die goed voelen als je weet hoe je naar je Bewustzijn luistert en er dan ook gehoor aan geeft en die actie doet die bij je ingeving past. Als je een dag wacht soms zelfs korter is de energie verloren en komt er vast wel weer een andere ingeving. De vorige ingeving gaat dan vaak verloren. De energie is er af als je te lang wacht.

Een bewust mens leeft met plezier en weet, heeft het zelfvertrouwen dat er altijd weer iets nieuws op haar/zijn pad komt, wat inspireert en waar je hart van in de fik staat. Waarvan je ogen gaan sprankelen.
Dat is leven in de hoogste frequentie, leven vanuit je innerlijke begeleiding, Het Bewustzijn die je bent. Je leeft vanuit flow, in het nu. De wet van aantrekking gaat voor je werken, en je trekt steeds meer flow aan in je leven. Leven in de hoge frequentie energie is makkelijk en leuk. Gaat iets moeilijk, denk opnieuw.
De wet van aantrekking is net als de wet van de zwaartekracht hij werkt altijd.

Ben je bewust van wat je denkt en voelt. Dit is ons geleide systeem.
Herinner je ook, dat jij degene bent en jij alleen die gaat over hoe jij je wilt voelen. Daar heeft de ander geen invloed op. Tenzij je dit zelf toelaat, onbewust dan wel bewust.
Hiermee weten en voelen we in het nu wat goed voelt en wat niet goed voelt. De kunst is ook naar je eerste gevoel te handelen, als je langer wacht is er een andere stem in je die angst zaait en alles bij het veilige oude bekende wilt houden. En deze “stem” voor sommige een gevoel is slim, hij/zij kent jouw precies. Het is dus aan jouzelf welke keuze jij maakt om te handelen en te beleven.

Het Bewustzijn wil graag nieuwe ervaringen en spelen.
De oude ervaringen zijn geleefd. De “ander stem” “een gevoel” wil graag bij het oude blijven en die ervaringen steeds weer opnieuw beleven, weliswaar in de creatie van andere vormen. Haar stem is vaak op een angst gebaseerd voor in de toekomst. En de toekomst staat niet vast is nog niet geweest.

Leven vanuit de lagere frequentie.
Je zorgen maken. Dit is ook toekomst gericht. De toekomst ligt voor je open en in het nu kun jij beslissingen maken hoe je je in de toekomst wilt voelen en wat je graag beleeft. De stem van angst laat je wel steeds andere avonturen beleven voor het oog maar het is steeds hetzelfde alleen in een  andere vorm gegoten, een andere jas, zodat je dit als mens niet gelijk doorhebt. Kijk maar eens naar een terugkerend patroon in je leven. Waarvan jij zegt “dat deden mijn ouders ook al zo”. “Zo ben ik nu eenmaal”. “Dat heb ik zo geleerd”. “Zo hoort het”. Allemaal statements voor het Bewustzijn om het ook zo te doen.

Bij mij was het mijzelf klein houden ten koste van mijzelf en hierdoor de ander groter maken. Dit heb ik in allerlei vormen ervaren.  Tot ik zelf de keuze heb gemaakt. Nu is het genoeg. Ik laat mezelf zien wie ik werkelijk ben. Ik doe geen concessies meer ten koste van mijzelf. Ik vertrouw op mijzelf dat ik de juiste keuze en beslissingen maak en helderheid en bewuste duidelijkheid schep in mijn leven me te laten leiden door mijn innerlijke ingevingen, Het Bewustzijn, dat dat de beste keuzes ooit is in mijn leven is wel duidelijk. Ik laat het universum weten wat ik wens te beleven. Ik ben duidelijk. Ik vraag om hulp. Ik zet de juiste intentie.
De juiste mensen komen als vanzelf op mijn pad. De  verbindende energie, Het Bewustzijn werkt voor mij.

De wet van aantrekking werkt voor iedereen. Ook voor jou.

Ik leef steeds meer mijn missie:
mijzelf en jou te inspireren bewust te leven vanuit je herinnering vanuit de energie van plezier én vitaliteit én vrijheid én overvloed. Met beide voeten op de grond. Vanuit de hoogste frequentie die al aanwezig is in de wereld, op deze aarde waarin wij leven.

Al jaren hoor ik dat het mijn taak is de hoogste frequentie neer te zetten samen met andere bewuste lichtwerkers.
Ik doe waarvoor ik hier gekomen ben. Ten 1ste is dit de makkelijkste weg zonder weerstand en ik krijg alle hulp van Het Bewustzijn, Het Universum.
Ik merk keer op keer dat spreken in het openbaar over deze materie en lesgeven, training geven echt mijn passie is. Mijn energie bruist mijn ogen sprankelen. Dit is waar ik voor geboren ben.

Wat ik heel sterk ervaar en terug hoor bij mijn klanten.
Als ze weten hoe het werkt om terug te keren naar deze hoge frequentie. Ze kunnen leven zonder beïnvloeding van buitenaf. Dus de emoties en stemmingswisselingen en opmerkingen van anderen die geen fijne energie hebben naast zich neer te leggen. En bewust kiezen om in de hoge frequentie energie te zijn. Je zult merken hoe vaker jij in de hoge frequentie energie bent, hoe meer mensen je uitnodigt ook in deze energie te zijn. De wet van aantrekking, de wet van de communicerende vaten. Je trekt dus mensen aan die ook in deze hoge frequentie energie zijn.  Noem het gelijkgestemde. Je zult merken dat je partner en je kinderen, collega’s met je meegaan in deze hoge frequentie. Gewoon omdat het fijn voelt daar te zijn. En jij geeft het bewuste voorbeeld. Je gaat er naar leven, en op een dag merk je dat je leeft in die hoge frequentie waar alles mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe lang die weg duurt.
Wanneer je vanuit je hele wezen deze beslissing maakt kan het heel snel gaan.

Het mooie is dat je dan vanuit een andere energie naar je verleden kijkt.
Men zegt dat je je verleden niet kunt veranderen. Ik beweer anders en heb dit bij vele klanten al mee gemaakt. Zelfs verkrachtingen en misbruik, ziekte en ander leed vanuit het verleden lost op, op een makkelijke manier. Je zit, leeft niet meer in je verleden en als je je verleden vanuit de hoge frequentie bekijkt, zit je niet werkelijk meer in de pijn en verdriet, waarin je toen wel zat. Je zult merken dat de energie ombuigt en de gebeurtenis anders gaat voelen.


Leven in die hoge frequentie fysiek in:
Je ervaart ruimte en ontspanning in je lijf in je fysieke systeem. Je kunt steeds makkelijker die diepe buikademhaling oppakken. Adem is leven. De meeste mensen ademen hoog en oppervlakkig ze gebruiken niet het hele lichaam om te ademen.
Hoe meer je je hele lichaam bewust gebruikt zoals het bedoelt is bewust je lichaam eert en van binnen naar buiten leeft in beslissingen die je neemt in je leven over situaties. Je vanuit flow leeft met wat je het allerleukste vind om te doen. Hoe meer ruimte en vrijheid je ervaart hoe gezonder jij je voelt, die onverklaarbare pijnen en andere ongemakkelijkheden, en onverklaarbare ziekte verdwijnen uit je lichaam. Als je totaal in deze hoge frequentie leeft ben je een master over je lichaam ziekte bestaat hier niet.

Vanuit de hoge frequentie zijn er geen oordelen meer. Verdwijnt de oorlog, men leeft in vrede met elkaar en naast elkaar. Men is in vrede met zichzelf. Men is er voor de ander. Men leert van elkaars expertise. Ik zeg zelfs dat financiële middelen verdwijnen. Geld is in het verleden als machtsmiddel gebruikt. Iedereen is gelijk men ervaart dit ook. Er is overvloed in deze wereld voor iedereen. Er komt een geheel nieuwe vorm van leiderschap. Een leider vanuit de hoge frequenties is er een van samen beslissen.
Leiders zijn meesters om de hoge frequentie energie vast te houden en te leven puur vanuit Het Bewustzijn in verbinding met het lichaam, ons hart de psyché, de spirit en de mind, de geest. Het lichaam wordt als vervoersmiddel als ervaringsmiddel geëerd vanuit pure bewustzijn wie wij werkelijk zijn.

Spelend Bewustzijn het mooiste en oorspronkelijkst wie wij zijn. Waarom wij hier als mens op deze aarde zijn gekomen. De planeet waar alles mogelijk is. Om als bewustzijn in menselijke gedaante te spelen, te ervaren te genieten van het leven. Omdat je vanuit het Menszijn, emoties voelt aanraking voelt en van alles beleeft en ervaart. Als bewustzijn zijn wij energie.
Dus spelen maar met ons Bewustzijn. Niks is goed of fout alles is een beleving voor wie wij zijn. Spelend Bewustzijn.  

Heb je interesse in hoe dit ook voor jou werkt.
Jij maakt duidelijk de keuze voor jezelf te gaan.
Jij hebt de intentie vanuit deze hoge frequentie energie te leven en wilt graag geïnspireerd en herinnert worden door mij.
Je kunt mij bellen voor jouw mogelijkheden 06 36505945