Overleven vanuit een diepe depressie naar bewust leven in 2 á 3 weken

De magie van het noorderlicht

Mijn traject van puur jezelf zijn. 
https://www.ellenlouter.nl/jouw-magische-weg-naar-binnen/
Geeft het volgende verhaal, namen zijn verandert.
Ik zal vaker de verhalen delen. Ze zijn stuk voor stuk uniek en bijzonder.

Overleven vanuit een diepe depressie naar bewust leven
Een klant, Anja ervaart een diepe depressie, angst, een overvol hoofd, pijn in haar lijf en ontzettend moe als ze bij mij komt. Ze roept alle veiligheid om haar heen, maar ervaart deze niet Haar wens is voor haarzelf te gaan in welzijn ook in geestelijk welzijn.
We hebben in het verleden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. Zonder omhaal kiest ze nu voor het traject van de persoonlijke begeleiding van 3 transformatiecoaching en 2 hoge frequentie helingssessies.

De eerste sessie komt er veel los. Anja herinnert zich hoe het vroeger was waar zij zelf de regie heeft in haar leven. De herinneringen komen boven. Gelijk alles toepassen is wat zij wenst en ook probeert. Haar hoofd zit vol, het is te veel. Gelukkig geeft ze dit aan. En kan ik haar tussendoor de begeleiding geven die ze nodig heeft om stappen verder te zetten.
Anja had zichzelf helemaal wegcijfert. De ander kwam altijd op de 1ste plaats.
Anja voelde zich Moe, moe, een overvol hoofd ze wilde niet meer op deze manier leven.

Na de 2de kern coaching sessie kan Anja al daadwerkelijk situaties naar haar hand zetten, op de positieve manier. Niet meer reageren vanuit de overlevings-stand maar reageren vanuit leiderschap. Stappen worden gezet, oefeningen worden gedaan.
Anja is en  voelt zich steeds vitaler, pijnen verdwijnen. Oude patronen en blokkades worden omarmd en vrijgelaten in de energie.Eerst tijdens de coaching en de heling, vervolgens kan Anja dit zelf.  Na het traject vertelt ze dat ze zelfs al ziet dat haar omgeving waar ze zo tegenaan had gevochten, meebeweegt in haar energie. Hier wordt Anja heel blij van.
Waardoor er ruimte ontstaat voor vernieuwing. Nieuwe situaties ontstaan. Nu weet  en ervaart Anja ook dat wat zij ziet, is niet wat de ander ziet. Iedereen reageert op zijn/ haar unieke eigen-wijze.  Het gaat om hoe zijzelf reageert op situaties in haar leven.
Anja is van overleven naar leven gegaan. Ze heeft weer plezier in haar leven en past dagelijks de inzichten toe die ze tijdens de sessie heeft meegekregen.

Anja heeft het innerlijke werk gedaan. Haar vrijheid  is steeds meer een feit.
In 2 ä 3 weken tijd zie ik een heel andere Anja. Haar gezicht en lijf zijn ontspannen.Anja kijkt helder uit haar ogen. Ze is zich steeds meer bewust van haar kracht. Anja vertrouwd nu weer op haar begeleiders en intuïtie. Haar hoofd is leeg.  Blokkades zijn opgeheven.
Een prachtig en uniek bewustwordingsproces op haar eigen-wijze is een feit.

Iedere keer ben ik weer stil van de levens veranderende transformaties van mijn klanten en hun omgeving, partners, kinderen, collega’s, vrienden.
Mijn klanten leven de verandering en geven wat ze geleerd hebben door aan hun omgeving. 

Ik ben super trots als coach en begeleider.
Deze verhalen met grote impact voor mijn klant zijn standaard geworden sinds ik dit traject aanbied.
Zelf vind ik het ontzettend leuk om dit bewustwordingstraject met mijn klanten te doen. Geen enkele sessie is hetzelfde. Iedere klant heeft een eigen unieke -wijze van aanpak. Ik geniet van elke klant.
Ik geniet van elk spontaan creatieproces begeleid van binnenuit. 
Mijn klanten zetten altijd bewust stappen naar het next level van het leven van binnenuit.
Zij weten dat zijzelf op de eerste plaats komen. Want vandaar kun je er ook voor de ander zijn.
Het verleden wordt ingezet als een kracht.
Duurzaam verandert.

Wil jij ook verandering brengen in jouw leven, grote stappen nemen naar de nieuwe jij die jij altijd al  wil zijn?
Dan nodig ik je uit mij te mailen   e.louter@gmail.com  met jouw telefoonnummer erbij dan kijken we samen wat voor jou de beste optie is.

Is actie bij jouw gelijk reactie

https://www.ellenlouter.nl/vanuit-welek-energie-reageer-jij/

Vanuit welke energie reageer jij?
vb
Toen ik in de opleiding voor operatie assistente een beoordeling kreeg van 1 van de afdelingen. Zaten we met zijn drieën in de kamer van het hoofd. Mijn beoordelingsboekje op schoot van het hoofd. Beide keken ze mij aan. Ik keek hun aan. Ik had hier niet leuk samen gewerkt. Op een geheel ander vlak had ik hier ervaring opgedaan. Het hoofd zat naast mij. Ze begon: “steriliteit een nul, Kennis nul” Zo ging ze nog even door met nullen geven. terwijl ze tussendoor even stopte, ze wilde mijn reactie, dat zei ze niet in woorden alleen in de energie.
Nu had ik hier op in kunnen springen ik verkoos te zwijgen. Op een gegeven moment vroeg ze: ” waarom reageer je niet?”

Toen ben ik vanuit mijzelf gaan reageren. Sterk krachtig neutraal.
Ik ben opgestaan en naar mijn opleidingsbegeleider gestapt.

Afloop: Ik heb nooit meer iets van dit gesprek terug gehoord.

Was ik in de energie van dit afdelingshoofd en begeleidster gestapt, in de energie waarmee de stemming is gezet en al van te voren was bepaald. Was het echt anders afgelopen.

Ik had zelfs in de slachtoffer rol kunnen gaan zitten, bedenk ik me net pas in plaats van op dat moment jaren geleden.

Door vanuit mijn eigen energie te reageren. Bepaal ik mijn eigen spel, hou ik mijn eigen regie in mijn leven. Bepaal ik mijn eigen emoties.

Liefs Ellen


Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *