Yes, in 9 weken tijd duurzaam en met plezier en vitaal en betrokken met persoonlijke leiderschap op de werkvloer

Yes in 9 weken tijd duurzaam uit je Burn-out en weer met plezier en vitaal en betrokken met persoonlijke leiderschap op de werkvloer

Je hebt een Burn-out of je loopt ertegen aan, wat nu?
Je hebt een keuze:
Ga je voor een lang moeizaam traject van zeker een paar maanden of:
Of kies je ervoor om in 6 weken met plezier, duurzaam en vitaal weer op de werkvloer te zijn.
Voor een natuurlijke manier van Leven.
Voor Leven in jouw gewenste situatie

Je hoofd in het water of boven water.
of wil je weer met plezier en vitaal aanwezig zijn

Je mag jezelf een compliment geven.
Je hebt voor het eerst in lange tijd weer voor jezelf gekozen.
De 1ste stap voor Leven in jouw gewenste situatie is gezet.
Jij hebt de keuze gemaakt voor jezelf te gaan. Te stoppen met wat je steeds deed.
Vanaf nu heb je de kans om andere keuzes te maken.
Vanaf nu kun je het verleden vanaf een andere manier gaan bezien.

Een andere denkwijze waar je wel blij van wordt en je weer vitaal voelt.
Waar je energie van krijgt. Waar je weer blij met jezelf bent.

Wat is nu het vervolg van deze natuurlijke manier van Leven?

Het enige logische vervolg is dat je nu op een andere manier gaat leven.
Lef hebt en op en andere manier gaat denken.  
Lef hebt op een andere manier je verleden te gaan bekijken.
Lef hebt om in het nu, letterlijk in het nu-moment iets anders te gaan doen als dat je altijd deed. Wat want je altijd deed, dat weetje nu. Dat wil je niet meer. Want je hebt er stop tegen gezegd.  
Vanaf nu ga jij het anders doen.

Dit is een traject waar jij begeleid wordt voor Leven in jouw gewenste situatie. Vanuit een geheel andere denkwijze als je die tot nu toe geleerd hebt. Vanuit de natuurlijke weg.
Verder vraag ik jou leer- en veranderbereidheid. Voor begeleiding van mij voor Leven in jouw gewenste situatie.

Denk je alles al te weten dan is dit niets voor jou
Heb je interesse duurzaam met plezier en vitaal binnen 6 weken jouw medewerkers weer op de werkvloer te hebben staan. Dan is het volgende zeker interessant voor jou.

Waarom ik het leuk vind om met jouw aan de slag te gaan

Één van de veranderingen omschreven door mijn klanten die het 9 weken traject heeft gevolgd:

Ik weet inmiddels dat ik voor mijzelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu, omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk nu wel gelukkig met mezelf. Peter

In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. O nee dat ga ik niet doen. Ik ga niet in de paniek mee. Dat is helemaal niet nodig. Het komt goed. Anders vind ik wel ander werk. Ik zeg nu anderen dingen tegen mijzelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger voor mijzelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mijzelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt. Hanneke

Ter informatie, mijn begeleiding bestaat onder andere uit:
      1. Het succesvol coachen van medewerkers die uitgevallen zijn  door een Burn-out. In mijn praktijk zijn deze mensen  in 9 weken gegarandeerd met plezier, duurzaam en vitaal aan het werk; vol energie en met een geheel nieuwe denkwijze, waardoor zij een andere kijk op zaken hebben. Door mijn unieke aanpak verkleint de onwetendheid van de medewerker en wordt hij of zij begeleid naar zijn of haar gewenste situatie.
      2. Het activeren van zelfontwikkeling en het nemen van leiderschap over het leven, en dus ook werk, bij medewerkers binnen teams die zijn vastgelopen of teams weer in beweging te krijgen. Dit                        resulteert in het als medewerker bewust  leiderschap nemen over zijn of haar gewenste leven.

In het algemeen neemt mijn wijze van coachen de onwetendheid van de medewerker weg en stimuleert zijn of haar leer- en veranderbereidheid. Het gevolg hiervan is dat men op een duurzame manier met collega’s en klanten omgaat en er een gevoel van samenhorigheid ontstaat.

Een medewerker zal volgens deze principes tot volstrekt nieuwe inzichten komen, waardoor op een zeer effectieve snelle manier zijn of haar gewenste situatie wordt ontvangen. Deze unieke wijze van coachen geeft, samen met het lezen van Mijn Boek, een krachtige formule tot de gewenste situatie van, bijvoorbeeld een medewerker, een team, en persoonlijke groei. De omgeving zoals de werkvloer collega”s en thuis partner en kinderen gaan als vanzelf mee naar de gewenst situatie. 

Ik vraag mij af, of je interesse is gewekt, vanuit uw functie Directeur of de functie manager HR Advies  Duurzame inzetbaarheid van personeel.

Stelt je eens voor als ik waarmaak wat ik beloof. Wat zou dat betekenen voor uw bedrijf en uw personeel De ziekte meldingen gaan drastisch omlaag.
Personeel is blij en vitaal en dit werkt door op de afdelingen. (naar klanten en patiënten en thuis)
Duurzame inzetbaarheid van het personeel. Het enige risico is, dat je merkt dat personeel gaat solliciteren naar een werkplek waar ze wel blij van worden, omdat ze nu zelfleiderschap ervaren in hun leven en daar ook naar handelen. 
Stel hoe zou het voor je zijn als je met mij in zee durft te gaan. Er coaching is voor zelfsturende teams waarbij er gelijk de preventie van een Burn-out is gegarandeerd. Uw bedrijf aan de top staat van werkgevers waar personeel op de werkvloer duurzaam Oprecht geluk ervaart. Dit gaat zelfs verder dan de werkvloer, maar ook thuis, met kinderen en partner en in de vrienden kring werkt dit door.

Je zou kunnen denken grootspraak. Maar zolang u het niet 1 x keer aandurft te ervaren dat men inderdaad binnen 9 weken weer op de werkvloer staat, met plezier en duurzaam vitaal, weet je niet welk goud je laat liggen voor Jouw personeel in jouw bedrijf. 
De kosten die u bespaart zijn enorm.  Personeel zit goed in zijn/haar vel er wordt oprecht geluk op de werkvloer ervaren. Je medewerkers zijn in beweging en staan krachtig in hun leven. Persoonlijke ontwikkeling is logisch gevolg.

Jouw Leven weer terug op de rails met plezier en Duurzaam Vitaal in 9 weken tijd

Maar ook de thuissituatie veranderd naar jouw gewenste situatie omdat jij nu voor een Leven gaat waar plezier op nummer 1 staat.

Één van de veranderingen omschreven door mijn klanten die het 9 weken traject heeft gevolgd:

Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf
Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar. Nu weet ik dat wat ik wil en daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingen patroon van de ander. H.

Je kunt contact met mij opnemen +31 636 505 945 voor een open gesprek en ontdek jouw mogelijkheden.

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *